Ελλάδα

Πέθανε ο Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων της Honda & Mitsubishi Γιώργος Παππάς

Έχασε χθες τη μάχη για τη ζωή ο Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων Honda & Mitsubishi στην Ελλάδα, Γιώργος Παππάς. Ένας από τους πλέον αγαπητούς στο χώρο του αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας άνθρωπος, ο Γιώργος Παππάς, Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων της αντιπροσωπείας των εταιριών Honda και Mitsubishi στη χώρα μας, έφυγε χθες πρόωρα, από τη ζωή, σε ηλικία 54 ετών, γεμίζοντας θλίψη όλους όσοι είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν και να συνεργαστούν μαζί του.

Ολοκληρώνοντας τις σπουδές του ο Γιώργος Παππάς έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στο χώρο του Τύπου, ωστόσο γρήγορα στράφηκε στο marketing και τις δημόσιες σχέσεις για να συνεργαστεί αρχικά με τη Nissan, στη συνέχεια με την Toyota και να μεταπηδήσει στη συνέχεια στις επιχειρήσεις Σαρακάκη.

Υπήρξε υπόδειγμα επαγγελματία και ανθρώπου, έδινε πάντα τον καλύτερό του εαυτό στη δουλειά αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλες τις εταιρίες στις οποίες εργάστηκε και διακρίθηκε – κατά γενική ομολογία – για το ήθος του. Μαχητής με όλη τη σημασία της λέξης, έδωσε με αξιοπρέπεια μια μακροχρόνια μάχη για τη ζωή του, παραμένοντας όρθιος μέχρι την τελευταία στιγμή.

Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί αύριο Παρασκευή 30/09 στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου (Ροδοδάφνης 20, Χαλάνδρι), στις 16.30. Η ταφή θα γίνει στη συνέχεια στο Κοιμητήριο Αμαρουσίου.

Η οικογένειά του καλεί όποιον το επιθυμεί, αντί στεφάνου, να ενισχύσει οικονομικά το Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική ασθένεια «ΦΛΟΓΑ».

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το