Τοπικά

Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία προς Δήμο Βόλου: «Κρείττον το σιγάν»

IMG_20150608_102559
«Το ότι η δημοτική αρχή Βόλου δεν απάντησε επί της ουσίας στα ερωτήματα που θέσαμε, αποδεικνύει ότι οι καταγγελίες μας είναι απόλυτα ακριβείς και δεν μπορούν να απαντηθούν», τονίζει η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας, απαντώντας σε ανακοίνωση του δήμου Βόλου που εκδόθηκε μετά την αποκάλυψη ότι τα φωτιστικά σώματα που ξηλώθηκαν από την περιοχή του Πανθεσσαλικού βρίσκονται πεταμένα στον ΧΥΤΑ Βόλου. Η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία επιστρέφει τους χαρακτηρισμούς περί γραφικότητας και κατηγορεί τη δημοτική αρχή για ψεύδη και συκοφαντίες εναντίον της.
Ολόκληρη η ανακοίνωση της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας:

Σε κανένα από τα ερωτήματα που έθεσε σήμερα η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας δεν απαντάει η Δημοτική Αρχή Βόλου, η οποία, με χυδαίο, αλλά και γραφικό θα λέγαμε τρόπο, αναφέρεται στην Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας, της οποίας η ιστορία και η δράση είναι γνωστή, πολλά χρόνια τώρα, στους πολίτες της Μαγνησίας, αλλά και ευρύτερα. Επομένως τα ψευδή και συκοφαντικά της ανακοίνωσης ότι: «μέχρι τον περασμένο χρόνο ο Δήμος «προίκιζε» με δυο χιλιάρικα ετησίως» την οργάνωσή μας, καλό θα ήταν να δοθούν στη δημοσιότητα από το Δήμο Βόλου για να αποδειχθεί, για μια ακόμα φορά, το ψέμα τους.
Κάνει λάθος όμως ο συντάκτης της ανακοίνωσης του Δήμου Βόλου ότι το έργο της Δημοτικής Αρχής θα κριθεί συνολικά, γιατί κρίνεται καθημερινά από τους πολίτες και τους φορείς της πόλης.
Το ότι δεν απάντησε βέβαια επί της ουσίας στα ερωτήματα που θέσαμε, αποδεικνύει ότι οι καταγγελίες μας είναι απόλυτα ακριβείς και δεν μπορούν να απαντηθούν.
Αφού για τα δέντρα που κόπηκαν και όχι μόνο πικροδάφνες, δεν μπορούν να πουν τίποτα, αφού υπάρχουν οι μαρτυρίες πολιτών, ενώ υπάρχουν και τα ίδια τα δέντρα, τα οποία εμείς φυλάξαμε μέχρι σήμερα για να τεκμηριώσουμε την καταγγελία μας.
Επίσης δε μπορεί να είναι απάντηση ότι τα φωτιστικά τα πήραν οι Ρομά (όπως δήλωσε ενώπιον δημοσιογράφων ο κ. Καντόλας) και μετά «μετανόησαν» οι καημένοι για την πράξη τους και πήγαν και τα τοποθέτησαν στο ΧΥΤΑ! Ή έστω ότι τα φωτιστικά περπάτησαν από μόνα τους ως εκεί!
Σε κάθε περίπτωση ισχύει για τη Δημοτική Αρχή το: «κρείττον το σιγάν».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το