Ελλάδα

Περιπολία εκεί που πιάστηκαν οι δύο στρατιωτικοί από τον αρχηγό ΓΕΣ

Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Α. Στεφανής επισκέφθηκε την περιοχή όπου συνελήφθησαν οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί στον Έβρο και πραγματοποίησε περιπολία.
Ο αντιστράτηγος του Ελληνικού Στρατού κοιμήθηκε στο φυλάκιο με τους Έλληνες στρατιώτες και στρατιωτικούς, μετά την περιπολία στην περιοχή ευθύνης της 3ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας «ΡΙΜΙΝΙ» και συγκεκριμένα στην περιοχή που έγινε η σύλληψη των δύο στρατιωτικών.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ενημέρωση, «ο Αρχηγός παρακολούθησε δραστηριότητες του προσωπικού των τμημάτων της Προκάλυψης και διαπίστωσε το υψηλό ηθικό, τη γνώση της αποστολής και την ετοιμότητά του».

Ο Αρχηγός έστειλε σαφές μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων δεν είναι μόνα, αλλά είναι και έτοιμα ανά πάσα ώρα καις στιγμή να ανταποκριθούν στο καθήκον τους.
Επίσης, ο αντιστράτηγος Στεφανής επισκέφθηκε τους γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, οι οποίοι τη Δευτέρα θα μεταβούν στην Αδριανούπολη προκειμένου να δουν τα παιδιά τους που κρατούνται από τις τουρκικές αρχές για 11η ημέρα.

Πηγή: The TOC

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το