Τοπικά

Περιοδεία της Νάνσυς Καπούλα στα καταστήματα των οδών 2ας Νοεμβρίου και Πολυμέρη

Περιοδεία στα καταστήματα της 2ας Νοεμβρίου πραγματοποίησε η υποψήφια Δήμαρχος Βόλου και επικεφαλής του συνδυασμού «Βόλος, Έξυπνη Πόλη» κ. Νάνσυ Καπούλα, συνοδευόμενη από υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, το πρωί της Πέμπτης 9 Μαΐου.
Ειδικότερα, οι καταστηματάρχες ευχήθηκαν στην υποψήφια Δήμαρχο Βόλου Νάνσυ Καπούλα καλή επιτυχία και αναφέρθηκαν στον αγώνα που δίνουν καθημερινά οι ίδιοι προκειμένου να κρατήσουν ζωντανές τις επιχειρήσεις τους, έχοντας μόνο υποχρεώσεις και κανένα δικαίωμα τόσο ως πολίτες, όσο και ως ελεύθεροι επαγγελματίες.
Την επικεφαλής του συνδυασμού «Βόλος, Έξυπνη Πόλη» Νάνσυ Καπούλα συνόδευσαν οι εξής υποψήφιοι: Τ. Δουλόπουλος, Π. Ζαρκάδας, Φ. Καντόλας, Α. Καραγιάννη, Φ. Κοκκινάρη, Δ. Κουτσός, Α. Μπραζιώτης, Κ. Σαράφη, Δ. Σπάνιας και Μ. Τσαμπάζης.

Στην οδό Πολυμέρη
Ακολούθησε περιοδεία στα καταστήματα της οδού Πολυμέρη, όπου η επικεφαλής του συνδυασμού «Βόλος, Έξυπνη Πόλη» Νάνσυ Καπούλα ήρθε σε επαφή με εμπόρους και υπαλλήλους, οι οποίοι της ευχήθηκαν δύναμη και υπομονή στον προεκλογικό της αγώνα και καλή επιτυχία στην εκλογική αναμέτρηση της 26ης Μάϊου.
Η υποψήφια Δήμαρχος Βόλου Νάνσυ Καπούλα τους διαβεβαίωσε πως θα βρίσκεται στο πλευρό τους και μέσα από γόνιμο και συνεχή διάλογο, θα επιλυθούν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και άπτονται της αρμοδιότητας του Δήμου Βόλου.
Παράλληλα επισκέφθηκε όλα τα Τμήματα του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου πραγματοποίησε η υποψήφια Δήμαρχος Βόλου και επικεφαλής του συνδυασμού «Βόλος, Έξυπνη Πόλη» Νάνσυ Καπούλα, συνοδευόμενη από υποψηφίους του συνδυασμού.
Συγκεκριμένα, η Διοίκηση, το ιατρικό προσωπικό και οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου ευχήθηκαν καλή επιτυχία τόσο στην υποψήφια Δήμαρχο Βόλου Νάνσυ Καπούλα, όσο και στους υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους.
Την επικεφαλής του συνδυασμού «Βόλος, Έξυπνη Πόλη» Νάνσυ Καπούλα συνόδευσαν οι εξής υποψήφιοι: Τ. Δουλόπουλος, Π. Ζαρκάδας, Α. Καλόγηρος, Φ. Καντόλας, Α. Καραγιάννη, Ν. Κατσιαβριάς, Τ. Κλάρα, Φ. Κοκκινάρη, Α. Κουτίνα, Δ. Κουτσός, Β. Μήτρου, Ρ. Παπαευαγγέλου, Σ. Πιταράκη, Κ. Σαράφη, Δ. Σπάνιας, Β. Σταθαράκος, Λ. Τατάρη και Μ. Τσαμπάζης.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το