Ελλάδα

Περιμετρική Πάτρας: Αυτοσχέδιες κόντρες θανάτου – Δείτε πώς τρέχουν στο αντίθετο ρεύμα

Βίντεο με οδηγούς μοτοσικλετών μεγάλου κυβισμού να κινούνται στην Περιμετρική της Πάτρας με 150 χιλιόμετρα αντίθετα στο ρεύμα κυκλοφορίας και απέναντι σε νταλίκες(!), φέρνει στο φως της δημοσιότητας αποκλειστικά σήμερα η εφημερίδα «Πελοπόννησος», επιβεβαιώνοντας με τον πλέον δραματικό τρόπο το καθεστώς τρόμου και ασυδοσίας που, όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι, επικρατεί στη συγκεκριμένη περιοχή τις βραδινές και μεταμεσονύχτιες ώρες με τις αυτοσχέδιες κόντρες θανάτου!

Όπως δείχνει το οπτικό υλικό, πρόκειται για τους γνωστούς – άγνωστους νεαρούς, οι οποίοι σε καθημερινή βάση επιδίδονται κατά εκατοντάδες σε παράνομα στοιχήματα ταχύτητας κάτω από τη «μύτη» της Αστυνομίας ξεσηκώνοντας τους κατοίκους με τα «πειραγμένα» αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες τους και μετατρέποντας την Περιμετρική σε γύρο του θανάτου!

Η ασυδοσία των συγκεκριμένων νεαρών έχει φθάσει σε τέτοιο σημείο που δεν διστάζουν να τρέχουν με ιλιγγιώδεις ταχύτητες ακόμα και κόντρα στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πύργο, αψηφώντας όχι μόνο τον προφανή κίνδυνο για τη ζωή τους, αλλά θέτοντας σε κίνδυνο και τους υπόλοιπους ανυποψίαστους οδηγούς, οι οποίοι κινούνται κανονικά στην πορεία τους.

Τα συγκεκριμένα ανατριχιαστικά βίντεο που σήμερα αποκαλύπτει η «Π», έχουν ληφθεί πλησίον της εξόδου προς Εγλυκάδα, με τους μηχανόβιους να τρέχουν κόντρα στο ρεύμα κυκλοφορίας, με ταχύτητα που φαίνεται να αγγίζει τα 150 χιλιόμετρα την ώρα, ενώ πραγματικό δέος προκαλεί ένα από αυτά, το οποίο δείχνει «κοντράκια» να κινείται αντίθετα και να περνάει ατάραχος δίπλα από νταλίκα!

Όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι που κατέγραψαν τις απίστευτες αυτές κούρσες θανάτου, η Αστυνομία, παρά το γεγονός ότι εκλήθη την ίδια στιγμή και της επισημάνθηκε ότι υπάρχουν και σχετικά βίντεο που επιβεβαιώνουν τις καταγγελίες, δεν φάνηκε ποτέ στο σημείο για έλεγχο!

Η κατάσταση πάντως έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, με τις οικογένειες που κατοικούν στην περιοχή να βρίσκονται σε απόγνωση, αφού πλέον η ηχορρύπανση έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Κάποιοι από τους ιδιοκτήτες, μιλώντας στην «Π», δηλώνουν αποφασισμένοι να ξεπουλήσουν τις περιουσίες τους, προκειμένου να εγκαταλείψουν την διακεκαυμένη αυτή ζώνη ασυδοσίας και να γλυτώσουν.

Όπως φαίνεται από τα βίντεο, είναι μάλλον θέμα χρόνου η πρόκληση θανατηφόρου τροχαίου δυστυχήματος. Εκτός και αν υπάρξει, επιτέλους, συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση που θα πατάξει την προκλητική αυθαιρεσία κάποιων ανεγκέφαλων οδηγών.

Πηγή: www.pelop.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το