Τοπικά

Παιδαγωγική Ημερίδα για αποτελεσματικότερη μελέτη στο σπίτι

afisa gia xrono

Την ερχόμενη Κυριακή 12 Οκτωβρίου οι «Πολίτες Εν Γνώσει» διοργανώνουν Παιδαγωγική Ημερίδα με θέμα «Τεχνικές οργάνωσης για αποτελεσματικότερη μελέτη στο σπίτι». Εισηγήτριες θα είναι η Έλενα
Νταβλαμάνου, Εκπαιδευτικός – Συγγραφέας – Γεν. Γραμματέας των Π.Ε.Γ και η Δήμητρα Βλάχου, Φιλόλογος – Παιδαγωγός. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Τεχνών και Επιστημών Πόλιs (Γ. Καρτάλη 88 – Χατζηαργύρη), στις 6 μ.μ.. Απευθύνεται σε γονείς, μαθητές όλων των βαθμίδων, εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων, σε φοιτητές και σπουδαστές όλων των βαθμίδων και σε κάθε ενδιαφερόμενο για τα εκπαιδευτικά ζητήματα.

Η ημερίδα θα έχει τη μορφή επιμορφωτικής δράσης, η οποία θα συνδυάζει θεωρητικές παραδοχές και τη μεταφορά τους στην πράξη, με στόχο τη διερεύνηση συγκεκριμένων προβλημάτων και την αναζήτηση λύσεων μέσω συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων (κατάθεση προσωπικών εμπειριών, μελέτη περιπτώσεων). Παράλληλα, θα εστιάσει σε συγκεκριμένους τρόπους οργάνωσης και προγραμματισμού της σχολικής μελέτης στο σπίτι.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 10 ευρώ (μαθητής και κηδεμόνας), ενώ θα δοθεί και βεβαίωση παρακολούθησης, μετά τη λήξη της ημερίδας.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να απευθύνονται, για πληροφορίες και διευκρινίσεις, καθώς και δηλώσεις συμμετοχής στο 2421021021 – 6980218621 ή στην ιστοσελίδα μας στο facebook://politesengnosei

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το