Αθλητισμός

Πάθος για το όνειρο στον Βόλο

«Πάθος για το όνειρο». Αυτό είναι το σύνθημα για τον Βόλο τη φετινή χρονιά, με την ΠΑΕ να διοργανώνει μια όμορφη βραδιά, προκειμένου να παρουσιάσει τις νέες εμφανίσεις και τα αποκτήματα στη μεταγραφική περίοδο. «Ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός» τόνισε ο Αχιλλέας Μπέος, που έπλεξε και το εγκώμιο του Κώστα Μπράτσου.

Σε μια ζεστή βραδιά η ΠΑΕ Βόλος διοργάνωσε εκδήλωση με την οποία παρουσίασε τις φετινές εμφανίσεις και τα αποκτήματα του καλοκαιριού. Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στον εξωτερικό χώρο του «Ξενία» και οι φίλοι της ομάδας ήταν εκεί για να εκδηλώσουν τη συμπαράστασή τους.

Την παρουσίαση ανέλαβε ο υπεύθυνος επικοινωνίας Μάνος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι το μόνο που απομένει είναι να εκπληρωθεί το όνειρο, που είναι η έξοδος στα Κύπελλα Ευρώπης.

«Φέτος οι στόχοι του Βόλου είναι υψηλοί. Πέρσι η ομάδα πέτυχε τον στόχο της, που δεν ήταν άλλος από την είσοδό της στην κορυφαία εξάδα του πρωταθλήματος και τη συμμετοχή της στα πλέι οφ. Το μόνο που απομένει πλέον είναι να εκπληρώσει και το όνειρό της. Αυτό είναι το μότο της ομάδας φέτος, το οποίο αποτυπώνεται στα εισιτήρια διαρκείας και είναι το «Πάθος για το όνειρο». Μ’ αυτά τα λόγια ο κ. Παναγιωτόπουλος υποδέχθηκε τους καλεσμένους και στη συνέχεια προβλήθηκαν βίντεο με τα εισιτήρια διαρκείας και γκολ που πέτυχε η ομάδα στο περσινό πρωτάθλημα.

Κατόπιν έγιναν τα αποκαλυπτήρια των φετινών εμφανίσεων. Η πρώτη εμφάνιση είναι με κυανέρυθρες ρίγες και μπλε σορτς, η δεύτερη αμιγώς κόκκινη και η τρίτη γκρι πάνω-κάτω. Αμέσως μετά παρουσιάστηκαν οι παίκτες που ήρθαν φέτος στην ομάδα, οι οποίοι έγιναν δεκτοί με θερμό χειροκρότημα.

Ασφαλώς κεντρικός ομιλητής ήταν ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος αρχικά δήλωσε «Είναι σύνηθες λίγο πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα να βρισκόμαστε και να γνωριζόμαστε καλύτερα, μια και κάθε χρόνο έχουμε κάποια νέα μέλη στην «οικογένεια» του Βόλου.

Κοντά μας βρίσκεται και ο πρώτος πρόεδρος της ομάδας, ο κ. Σπυριδόπουλος, ο οποίος ήταν κοντά μας σε δύσκολες εποχές. Ήταν λίγοι αυτοί που πίστευαν σ’ αυτό το όραμα και σιγά-σιγά αυτό το όραμα άρχισε να γίνεται όνειρο, να καθιερώνεται στην πόλη, να υπάρχει μία ανταποδοτικότητα.

Η ομάδα προσφέρει αθλητικό τουρισμό, ανάπτυξη, πρόοδο και εισπράττει από τους περισσότερους που βρίσκονται εδώ, αλλά και αρκετούς μέσα από την πόλη τη συμπαράσταση, γιατί πιστεύουν πραγματικά ότι ο Βόλος χρειάζεται αυτή την ομάδα και αξίζει να τη στηρίξουν. Έτσι θα πορευτούμε για να οδηγήσουμε τον Βόλο σε μεγαλύτερες επιτυχίες».

«Οι προσπάθειές μου γίνονται με σκοπό ο Βόλος, όπως η πόλη έτσι και η ομάδα, να είναι μία οικογένεια. Να το βγάζουμε στον αγωνιστικό χώρο όπως και στην ευρύτερη περιοχή και να αγκαλιάζεται κάθε χρόνο από περισσότερο κόσμο. Έχει γίνει μία τεράστια προσπάθεια και είναι άδικο κάποιοι ακόμη να πιστεύουν ότι αυτή η ομάδα δεν έχει θέση στην πόλη αυτή. Αντίθετα, έχει θέση στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα της Ελλάδας, τη Σούπερ Λιγκ, να διεκδικεί με αξιώσεις τη νίκη κάθε Κυριακή, με όποιον αντίπαλο κι αν παίζει μέσα στο γήπεδο κα να χειροκροτείται από αντιπάλους και φίλους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους χορηγούς για τη βοήθειά τους» πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος, ο οποίος μίλησε και για τα εξής θέματα:

Για τις μεταγραφές: «Ο μεταγραφικός σχεδιασμός δεν έχει ολοκληρωθεί. Έχουμε καθυστερήσει λίγο, γιατί ψάχνουμε κάτι συγκεκριμένο, κάτι που ταιριάζει στο στυλ και στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας και κάτι που θα μας κάνει ακόμη πιο ανταγωνιστικούς. Όχι πως δεν είμαστε τώρα ανταγωνιστικοί, αλλά θα πρέπει μέσα στην «οικογένεια» να υπάρχει ανταγωνισμός, για να έχει έναν ευχάριστο «πονοκέφαλο» το προπονητικό τιμ. Αυτή είναι η δουλειά η δική μου και μαζί με τους συνεργάτες να του δώσουμε μεγαλύτερα «όπλα», ώστε να έχει την πολυτέλεια να επιλέγει τους καλύτερους 11 κάθε Κυριακή.

Για τον Κώστα Μπράτσο: «Γνώρισα τον Κώστα Μπράτσο αρχικά ως αστυνομικό κι όχι ως προπονητή. Διαθέτει τρομερές ικανότητες. Αυτά που λέω τα πιστεύω και γι’ αυτό στον χώρο του ποδοσφαίρου έχω αρκετές επιτυχίες. Δεν ξέρω αν θα είναι σε ένα ή σε δύο χρόνια, αλλά πιστεύω ότι ο Βόλος θα είναι μικρός γι’ αυτόν και θα κάνει μεγάλη καριέρα. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να την πραγματοποιήσει και γι’ αυτό τον στηρίζουμε. Εξάλλου δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από κανέναν άλλον, ιδίως από Έλληνες προπονητές».

Για τους συνεργάτες: «Άφησα τελευταίους στην αναφορά μου τους συνεργάτες μου. Κάποιοι είναι μαζί μου πολλά χρόνια, από την αρχή της δεκαετίας του 2000 και από το 2008 και στη συνέχεια έγιναν περισσότεροι. Τώρα είμαστε αρκετά πολλοί για να αντιμετωπίσουμε όποιες καταστάσεις κι αν προκύψουν και να κοιτάξουμε το μέλλον μπροστά με μεγάλη αισιοδοξία. Εγώ είμαι αισιόδοξος, προσπαθώ και μέσα από αυτή την προσπάθεια καθημερινά κερδίζουμε πολλά πράγματα».

Για την κατάσταση στην ομάδα: «Μέχρι τώρα είμαστε ήρεμα. Ξεκινάει το πρωτάθλημα και εμείς ανοίγουμε την αυλαία. Θέλουμε οι παίκτες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να παίρνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Καλή επιτυχία στην ομαδάρα μας…».

Share

Πρόσφατα άρθρα

Η Ψαλτική Παράδοση της Μαγνησίας

  Του Κων/νου Χαριλ. Καραγκούνη, καθηγητού της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Αθηνών Η Μαγνησία καυχάται για…

17 Μαρτίου 2024

Σύσκεψη με το Υπουργείο Ναυτιλίας το μεσημέρι της Τετάρτης – Ακτοπλοϊκή σύνδεση Β. Σποράδων με τη Θεσσαλονίκη

Το θέμα της επαναδρομολόγησης ταχύπλοου πλοίου που θα συνδέει τις Βόρειες Σποράδες με τη Θεσσαλονίκη…

17 Μαρτίου 2024

Πλούσιες αποκριάτικες εκδηλώσεις σε Βόλο και Μαγνησία

Ένα πληθωρικό απόγευμα από δράσεις, που θα προσφέρουν ψυχαγωγία, δημιουργία και κέφι, πρόκειται να εξελιχθεί…

17 Μαρτίου 2024

18χρονος αποπειράθηκε να βιάσει 8χρονη στις τουαλέτες του ΚΥΤ

Τον τρόμο έζησε ένα 8χρονο κοριτσάκι από τη Συρία, στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της…

17 Μαρτίου 2024

Αράχωβα: Ασκήθηκε ποινική δίωξη κατά φυσικού προσώπου για την υπόθεση Όλιβερ, λένε οι δικηγόροι των φιλοζωικών

Ασκήθηκε ποινική δίωξη κατά φυσικού προσώπου για την υπόθεση του Όλιβερ στην Αράχωβα. Την πληροφορία…

17 Μαρτίου 2024

Παρουσιάζεται στον Βόλο το βιβλίο του Ηλία Παπαμόσχου «Ανάληψη»

  Ο Σύλλογος Μακεδόνων Ν. Μαγνησίας, το βιβλιοπωλείο Πλαστελίνη και οι Εκδ. Πατάκη προσκαλούν την…

17 Μαρτίου 2024