Τοπικά

ΠΑΣΟΚ “Ουσιαστική ύπαρξη δομών για φαινόμενα βίας”

Την ουσιαστική ύπαρξη δομών για φαινόμενα βίας και την ανάγκη η Πολιτεία να αναλάβει τις ευθύνες της μέσω στοχευμένων, σοβαρών και υπεύθυνων προτάσεων σε όλους τους τομείς, τονίστηκε μεταξύ άλλων σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας με θέμα «Βία Κατά των Γυναικών & Γυναικοκτονίες – Παιδική Προστασία», ενώ για την υπόθεση της Εύας Καϊλή, η Μάρα Κουκουδάκη – υπεύθυνη Ανθρώπινου Δυναμικού του ΠΑ.ΣΟ.Κ.- Κινήματος Αλλαγής, εκ των στενών συνεργατών του προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη, επανέλαβε σε όλους τους τόνους ότι “Το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ δεν έχει καμία σχέση με ζητήματα διαφθοράς και αυτό αποδεικνύεται καθημερινά, εστιάζουμε στο ήθος μας, στην εντιμότητά μας, στις αρχές και στις αξίες μας”.

Η κ. Κουκουδάκη, αναφέρθηκε αρχικά στο θέμα της εκδήλωσης, επισημαίνοντας ότι το ΠΑΣΟΚ πρώτο πάλεψε και νομοθέτησε για την ισότητα των φύλων, όταν άλλαξε το οικογενειακό δίκαιο, τονίζοντας ότι θα πρέπει να μπουν στο τραπέζι του διαλόγου και πιο δραστικά μέτρα, που έχουν να κάνουν με την ουσιαστική ύπαρξη δομών, εκπαίδευσης και ανθρώπινου δυναμικού, που θα προστατεύει τη γυναίκα και το παιδί.

Η στενή συνεργάτης του κ. Ανδρουλάκη, ερωτήθηκε και για την υπόθεση της Εύας Καϊλή.Έκανε λόγο για μια θλιβερή περίπτωση που δείχνει όπως τόνισε ότι “υπάρχει εν γένει πρόβλημα που αφορά και ακουμπά στο πολιτικό μας σύστημα. Δεν έχει να κάνει με το ΠΑΣΟΚ”

Διαβάστε αναλυτικά στην αυριανή “Θ”

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το