Τοπικά

ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας κατά της δημοτικής αρχής: “Ο ηθικός ξεπεσμός του Βόλου και ο Δημοκρατικός του διασυρμός δεν έχουν τελειωμό”

pasok magnisias

«Η δημοτική αρχή δεν έχει καμία διάθεση να δώσει λογαριασμό για τα τεκταινόμενα στην πόλη» δηλώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας, μιλά για ηθικό ξεπεσμό του Βόλου και χαρακτηρίζει υβριστική και απαξιωτική για κάθε δημοκρατικό διάλογο την απάντηση της δημοτικής αρχής για την αποστολή στο Ροστώβ.
Σε ανακοίνωσή της η Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας επισημαίνει ότι η αποστολή έπρεπε να είναι διαπαραταξιακή, να συμμετέχουν σε αυτή εκπρόσωποι από τα Επιμελητήρια, από το αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου καθώς και μεγαλύτερος αριθμός εκπροσώπων των αντιπροσωπευτικών παραγόμενων προϊόντων και υπηρεσιών.
Τέλος αναφέρει πως η δημοτική αρχή επιβεβαιώνει την απομόνωσή της και την έλλειψη αναπτυξιακού σχεδιασμού και προγραμματισμού για την πόλη.

 

 

Η ανακοίνωση της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας:
«Θα ήταν απορίας άξιο, αν η δημοτική αρχή απαντούσε για την αποστολή στο Ροστώβ, σε διαφορετικό ύφος από αυτό που μας έχει συνηθίσει.
Ξεκινώντας, από το ύφος, που απαξιώνει την αρχή την μέση και το τέλος κάθε στοιχειώδους δημοκρατικού διαλόγου, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι αυτός είναι και ο στόχος, διότι δεν υπάρχει καμία διάθεση να δώσει λογαριασμό για τα τεκταινόμενα στην πόλη.
Είμαστε μάρτυρες ενός άκρατου λαϊκισμού που παρέσυρε τη Χώρα και δη, την πόλη μας. Ο σεβασμός στην Δημοκρατία και στις αποφάσεις των πολιτών, είναι αξιακή αρχή στο ΠΑΣΟΚ και συνυφασμένη με την διαδρομή του, στο πολιτικό γίγνεσθαι του Βόλου.
Δεν συνιστά, όμως αυτό αδυναμία ή αδιαφορία, αντιθέτως, θεωρούμε πως μία πολιτική δύναμη για να είναι χρήσιμη στην κοινωνία, πρέπει να διδάσκει ήθος, να έχει προτάσεις και να καταδικάζει κακές πολιτικές πρακτικές και αντιδημοκρατικές συμπεριφορές.

 
Δεν θα ασχοληθούμε με την υποτιθέμενη πρόσκληση του σε αργία δημάρχου, στη ΔΕΘ, αυτό είναι θέμα της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ να σταθεί στο ύψος της, να προστατεύσει το κύρος της και να μην δίνει το δικαίωμα στον καθένα, να νομίζει ότι μπορεί να εμπαίζει τους θεσμούς. Όπως είναι και θέμα της Δικαιοσύνης, στην οποία έχουμε αμέριστη εμπιστοσύνη, να διερευνήσει τις καταγγελίες Δημόσιων Λειτουργών αλλά και δημοσιευμάτων, περί ύπαρξης Μαφίας στην Πόλη μας.
Θα ασχοληθούμε, όμως, με την υβριστική ανακοίνωση της δημοτικής αρχής για την αποστολή στο Ροστώβ και την ίδια την αποστολή. Ο Βόλος ουσιαστικά εκπροσωπήθηκε από πέντε αιρετούς συμβούλους με τον επικεφαλής σε αργία και πέντε εκπροσώπους προϊόντων και παραγωγικών τάξεων.
Αυτή είναι εκπροσώπηση αντάξια της Πόλης μας;

 
Δεν έπρεπε η αντιπροσωπεία να είναι διαπαραταξιακή , όπως επιβάλλουν οι περιστάσεις;
Δεν έπρεπε να συμμετέχει μεγαλύτερος αριθμός εκπροσώπων των αντιπροσωπευτικών παραγόμενων προϊόντων και υπηρεσιών της περιοχής;
Δεν έπρεπε να υπάρχουν εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων;
Δεν έπρεπε να πάνε εκπρόσωποι του πολύπαθου Αεροδρομίου της Κεντρικής Ελλάδος, που η συνεχόμενη απαξίωσή του από την Περιφέρεια και τους τοπικούς βουλευτές, έδωσε τροφή ακόμα και σε τοπικούς τακτικισμούς; Ένα Αεροδρόμιο, που παρόλο δεν ενδιαφέρει, όπως δηλώνει, τη Δημοτική αρχή, αντιπροσωπεύει πάραυτα, την ηπειρωτική Θεσσαλία στην παγκόσμια τουριστική αγορά.

 
Το δελτίο τύπου ήρθε, όμως, να επισφραγίσει την, εξ αρχής, κακά σχεδιασμένη απόπειρα της Δημοτικής Αρχής, να προβάλλει το δήθεν έργο που παράγει για την Πόλη, επιβεβαιώνοντας, ουσιαστικά την απομόνωσή της . Ενα έργο στο οποίο δεν υπάρχουν ούτε καν ενδείξεις αναπτυξιακού σχεδιασμού και προγραμματισμού.
Δυστυχώς, σύμφωνα με τον συντάκτη , οι υπόλοιπες παρατάξεις που δεν ήταν στην αποστολή και εναντιώνονται σε τέτοιες τακτικές και συμπεριφορές αποτελούν πολιτικούς απατεώνες.
Δυστυχώς, σύμφωνα με τον συντάκτη, οι φορείς που δεν συμμετείχαν είναι ανήμποροι και ανίκανοι, συμπεριλαμβάνοντας και την ίδια την πολιτεία σε αυτούς.
Λυπόμαστε πραγματικά».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το