Τοπικά

ΠΑΣΟΚ: Επίθεση σε Aχ.Μπέο και Χρ.Μπουκώρο- Κάλεσμα σε όλες τις δυνάμεις να συνεννοηθούν για τον «απεγκλωβισμό» της πόλης

pasok magnisias

Επίθεση στον Αχ.Μπέο και στον Χρ.Μπουκώρο εξαπολύει η ΝΕ του ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας και τάσσεται με τις θέσεις του  Θανάση Θεοχαρόπουλου απέναντι στο φαινόμενο Μπέου . Το ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας δεν αφήνει αναπάντητες τις αιχμές του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του ωστόσο απευθύνει κάλεσμα σε όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις να καταθέσουν την κοινή τους πρόταση για τους απεγκλωβισμό της πόλης.

Η ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας:
“Οι δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ.Θεοχαρόπουλου ότι «Ο Μπέος είναι ντροπή για την πόλη» προκάλεσαν τα κροκοδείλια δάκρυα τόσο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και του κ.Μπουκώρου.

Οι ενεργοί πολίτες του Δήμου Βόλου έχουν και γνώση και κρίση και παρακολουθούν με θλίψη και βουβή, προς το παρόν, περισυλλογή τα τεκταινόμενα της Δημοτικής Αρχής στη μέχρι τώρα θητεία της καθώς και την αντιδημοκρατική συμπεριφορά των στελεχών της, πρωτοστατούντος του «τεθέντος σε αργία» κ.Δημάρχου.

Τους πολίτες αυτούς σοκάρουν οι τριτοκοσμικές εικόνες από τις συνεδριάσεις του Δημ. Συμβουλίου και η παντελής έλλειψη χρηστής διοίκησης. Τους ντροπιάζει το γεγονός ότι τα επιχειρήματα και ο πολιτικός διάλογος στην ασκούμενη κριτική έχουν αντικατασταθεί με αλαζονική, προκλητική και προσβλητική συμπεριφορά σε πρόσωπα και θεσμούς. Μια εικόνα ευτελισμού και υποβάθμισης των πάντων.

Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας καταδικάζει απερίφραστα για ακόμη μια φορά τις συμπεριφορές αυτές που ντροπιάζουν το επίπεδο πολιτικού πολιτισμού της πόλης μας.

Συνιστά επίσης λιγότερο υποκριτικό λόγο, στους συγκαλυμμένα αυτόκλητους υπερασπιστές της «τιμής» των συνδημοτών μας, από οπουδήποτε κι αν προέρχονται και στους τοπικούς πολιτικούς κήνσορες που στηρίζουν υπογείως την Δημοτική Αρχή παρερμηνεύοντας επιφανειακά δηλώσεις όπως του κ.Θεοχαρόπουλου. Γιατί, άραγε, θίγεται ο κ.Μπουκώρος όταν κορυφαίο στέλεχος της παράταξής του όπως ο κ.Σούρλας έχει δηλώσει ότι «ανοχή σημαίνει συνενοχή»;

Στο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας που με την ανακοίνωσή του κινδυνολογεί ότι ο κ.Θεοχαρόπουλος και η Δημοκρατική Συμπαράταξη ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-Κινήσεις Πολιτών, σχεδιάζουν δήθεν ανατροπή της κυβέρνησης σε συνεργασία με τη Ν.Δ., θα θέλαμε να θυμίσουμε ότι όταν οι παρατάξεις όλων των δημοκρατικών συνδυασμών στο Βόλο συζητούσαν τρόπους αποφυγής της εκλογής Μπέου, ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ αντιδρούσε αλαζονικά και υπεροπτικά στην προοπτική αυτή. Ο μοναδικός του στόχος ήταν η κατάληψη της κεντρικής εξουσίας χωρίς να τον ενδιαφέρει η αξιοπρέπεια της πόλης.

Το ΠΑΣΟΚ τότε, και μόνο το ΠΑΣΟΚ, έδειξε υπεύθυνη στάση και εξήντλησε τα όριά του σε αυτή την προσπάθεια. Ποτέ όμως δεν είναι αργά! Έτσι και τώρα η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας πιστεύει ότι οι Δημοκρατικές Δυνάμεις οφείλουν να συνεννοηθούν και να καταθέσουν στους πολίτες την κοινή πρότασή τους για τον «απεγκλωβισμό» της πόλης μας.”

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το