Τοπικά

Η ΝΟΔΕ Μαγνησίας «πετάει τη μπάλα στην εξέδρα» – Επιτίθεται σε ΣΥΡΙΖΑ και δεν παίρνει θέση για τον Αχ.Μπέο

νοδε

Το δρόμο της επίθεσης στον ΣΥΡΙΖΑ και της στήριξης στον βουλευτή της ΝΔ Χρήστο Μπουκώρο επέλεξε η ΝΟΔΕ Μαγνησίας στη διαμάχη του βουλευτή με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ ενώ δεν παίρνει θέση για τις δηλώσεις του Θανάση Θεοχαρόπουλου ότι αποτελεί ντροπή για την πόλη ο Αχ. Μπέος.
Σε ανακοίνωσή της η ΝΟΔΕ Μαγνησίας της ΝΔ αναφέρει:
«Δεν υποφέρουν σιωπηλά, όπως η συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας την οποία καταδικάζουν σε εξαθλίωση με τις πολιτικές τους.
Τηρούν όμως ένοχη σιωπή οι άνθρωποι της κομματικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας και δεν μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια τον πολίτη της Μαγνησίας.
Άλαλοι στο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας για τον αποκλεισμό του Νομού από το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας. Άφαντοι και μετά τον αποκλεισμό του Βόλου από το πρόγραμμα των μακροχρόνια ανέργων.
Αντί να απολογηθούν για την εξαπάτηση του ελληνικού λαού, με τα τεράστια ψέματα, τις κάλπικες υποσχέσεις τους και τις επικίνδυνες αυταπάτες τους, έτρεξαν ασθμαίνοντας να εκδώσουν ανακοίνωση για την πολιτική αντιπαράθεση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρήστου Μπουκώρου με τον κ. Θ. Θεοχαρόπουλο της ΔΗΜΑΡ.
Ο Συνασπισμός του ψέματος και της ανικανότητας, με έναν ανερμάτιστο πολιτικό τυχοδιωκτισμό, δεν δίστασε να εκμεταλλευτεί, ακόμη και την τοποθέτηση ενός πολιτικού αντιπάλου του, για να βεβαιώσει την πολιτική του ύπαρξη.
Τους παραδίδουμε στην κρίση των πολιτών της Μαγνησίας που τους ψήφισαν.

Όσους δηλαδή δεν τους έχουν ακόμη ξεγράψει … ».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το