Ελλάδα

ΠΑΣΟΚ: Διαγραφή της Ζέφης Δημαδάμα – Έγινε ΓΓ Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην κυβέρνηση

Στη θέση της Γενικής Γραμματέως Ισότητας τοποθετήθηκε στην κυβέρνηση η Ζέφη Δημαδάμα μέχρι πρότινος στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. Η κυρία Δημαδάμα είχε διατελέσει αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, ενώ στις τελευταίες εκλογές είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν θα ήταν υποψήφια, λέγοντας ότι το να είσαι υποψήφιος «αφορά μόνο τους πλούσιους ή τους γόνους, τα παιδιά πολιτικών που κρατούν την ”παράδοση” με το επίθετό τους, τους καρεκλοκένταυρους ή τους υποψήφιους του κομματικού σωλήνα. Όχι τους επιστήμονες, όχι τους ανθρώπους της κοινωνίας…».

Προσέθετε πάντως ότι «Το ποσοστό του 2019, δηλαδή το 8,1%, ήταν άθλος όταν παραλάβαμε ένα ρημαγμένο κόμμα, και τώρα με αρχηγό τον Ν. Ανδρουλάκη, θα ξαναδώσουμε όλοι και όλες μαζί αγώνες για ακόμη ψηλότερα και ψηλότερα».

Διαγραφή
Την ίδια ώρα, άμεση ήταν η αντίδραση του ΠΑΣΟΚ με τον Ανδρέα Σπυρόπουλο να ανακοινώνει ότι η κυρία Δημαδάμα δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό της Χαριλάου Τρικούπη. «Η Ζέφη Δημαδάμα με την αποδοχή του διορισμού της στη θέση της Γ. Γ. Ισότητας στην Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας πολιτικά έθεσε εαυτόν εκτός ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Με απόφαση μου διαγράφεται από μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και του κόμματος. Επίσης δρομολογήθηκε ήδη η αντικατάσταση της στο PES WOMΕN», τόνισε χαρακτηριστικά ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το