Αθλητισμός

Παραιτήθηκε ο επόπτης Καλφόγλου του τελικού ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Πράξη τη δημόσια δέσμευση, μετά το σοβαρό λάθος του στο γκολ που έκρινε τον νικητή στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, έκανε ο Γιώργος Καλφόγλου.

Ο βοηθός από την ΕΠΣ Θεσπρωτίας απέστειλε επιστολή στην ΚΕΔ, υποβάλλοντας την παραίτησή του και ζητώντας συγγνώμη για τη μη υπόδειξη του οφσάιντ στο γκολ του Πέδρο Ενρίκε, την οποία χαρακτηρίζει «ανθρώπινο λάθος», ενώ δήλωσε πως προχώρησε στη συγκεκριμένη απόφαση για «λόγους ευθιξίας».

Ο κ. Καλφόγλου φεύγει, ουσιαστικά, πριν… τον φύγουν! Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ενημερώθηκε πως έχει «τελειώσει» και πως δεν πρόκειται να ξαναδεί το όνομά του στους πίνακες, και κατόπιν παραιτήθηκε.

Μόλις χθες, άλλωστε, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα», «βγήκε» ότι ο Καλοφόγλου δεν έδειχνε καμία διάθεση να παραιτηθεί! Τουναντίον… Παραδέχθηκε, μεν, ότι σκέφτηκε να παραιτηθεί, αλλά και πως είπε στον Βασίλη Δημητριάδη ότι θα το πράξει, αν φανεί στο replay ότι ο Ενρίκε ήταν 3 μέτρα οφσάιντ. Φέρεται, λοιπόν, να έλεγε χαρακτηριστικά, αφού είδε τη φάση στο βίντεο: «Ούτε τρία μέτρα ήταν, ούτε εύκολη φάση. Ναι, σκέφτηκα να φύγω από τη διαιτησία, αλλά δεν θέλω να το κάνω σαν στιγματισμένος… Είδα τη φάση στα αποδυτήρια, κατάλαβα το λάθος μου, αλλά ήταν οριακή φάση και ήταν πια αργά. Όσες συγγνώμες και να ζητήσω, τώρα δεν αλλάζει τίποτα. Η αξία της συγγνώμης στην Ελλάδα, εξάλλου, έχει χαθεί. Ακούγεται τόσες φορές και δεν σημαίνει τίποτα».

Πηγή: iefimerida

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το