Τοπικά

Παρέμβαση εισαγγελέα στο Βόλο για να “σωθούν” δύο έφηβοι που αφέθηκαν στην τύχη τους

Ο πατέρας τους έχει φύγει από την ζωή, ενώ η μητέρα τους φέρεται να τα έχει παραμελήσει. Τον δικό τους «Γολγοθά» ζουν δύο έφηβοι 15 και 16 χρόνων στο Βόλο, για τα οποία παραγγέλθηκε εισαγγελική παρέμβαση, σύμφωνα με τη “ΘΕΣΣΑΛΙΑ”.

Όπως έγινε γνωστό χθες από έγκυρες δημοσιογραφικές πηγές, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου παράγγειλε την διενέργεια έρευνας από τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Βόλου, ώστε να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ζουν δύο αδέρφια, 15-16 χρόνων, που δεν έχουν πατέρα (έχει πεθάνει), ενώ η μητέρα τους φέρεται να τα παραμελεί. Σχετική καταγγελία φέρεται να έχει γίνει στο Χαμόγελο του Παιδιού, ενώ ζητείται να διερευνηθεί αν έχει κακοποιηθεί το κορίτσι και αν τα παιδιά έχουν εμπλοκή με χρήση ναρκωτικών ουσιών (τουλάχιστον το ένα από αυτά). Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, τα παιδιά φέρεται να διαμένουν πότε σε έναν συγγενή και πότε σε άλλον.

Εφόσον κριθεί απαραίτητο από την πρόοδο της έρευνας των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου, θα ζητηθεί η διενέργεια ψυχολογικής εξέτασης των παιδιών, αλλά και τοξικολογικής εκείνου που φέρεται να κάνει χρήση ναρκωτικών, ίσως και ιατροδικαστικής και την πιθανότητα κακοποίησης.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το