Τοπικά

Παραβιάστηκε η περίφραξη γηπέδου στην Αλόννησο από γονείς για να παίξουν τα παιδιά τους

Γονείς στην Αλόννησο παραβίασαν την περίφραξη του γηπέδου στην περιοχή Μηλιά για να παίξουν τα παιδιά τους. Ο δήμαρχος του νησιού κ. Βαφίνης επισημαίνει πως το τελευταίο διάστημα πραγματοποιήθηκε παραβίαση της περίφραξης στο γήπεδο ποδοσφαίρου στη Μηλιά με αποτέλεσμα να καταγράφεται προσέλευση κόσμου σε ένα χώρο που πρέπει να είναι κλειστός, και να χρησιμοποιείται παράνομα ως παιδότοπος, από γονείς και μικρά παιδιά.
«Δυστυχώς παρατηρήθηκαν φαινόμενα κατά τα οποία μικρά παιδιά, παρουσία των γονέων τους συνέχιζαν να χαλάνε τον τάπητα του στίβου και να πετάνε κομμάτρια μέσα στο χλοοτάπητα. Να καταστρέψουν σχεδόν ολοκληρωτικά τα δίχτυα. Να πετάνε πέτρες κάθε μεγέθους μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Να παίζουν με τον χλοοτάπητα, που ήδη έχει ξεκινήσει να χαλάει σε μια γωνία. Να βάζουν ποδηλατάκια, πατίνια, κατοικίδια κτλ, τα οποία σαφώς και δεν επιτρέπονται από τον κανονισμό λειτουργίας και την νομοθεσία», ανέφερ,
Συνεργεία του Δήμου θα αποκαταστήσουν άμεσα τις ζημιές στην περίφραξη, θα γίνει επισκευή του ταρτάν, και ακόμη ενημερώθηκε εγγράφως ο αστυνομικός σταθμός Αλοννήσου για την καλύτερη επιτήρηση του χώρου.
Στο επόμενο διάστημα θα ενταθούν οι περιπολίες από τον αστυνομικό σταθμό Αλοννήσου και τον Δήμο Αλοννήσου και θα τηρηθούν απαρέγκλιτα οι προβλεπόμενες νόμιμες διαδικασίες.
«Κατανοούμε ότι πρέπει να υπάρχει ένας χώρος που θα μπορούν άτομα κάθε ηλικίας να αθλούνται και να χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις, αλλά πρέπει να σεβαστούμε τις εντολές των ειδικών, αλλά και να προστατέψουμε την περιουσία του Δήμου», δήλωσε ο δήμαρχος.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το