Τοπικά

Παράταση συγκέντρωσης εργο-βιογραφικών στοιχείων Μαγνησιωτών συγγραφέων

Το Κέντρο Βιβλίου Μαγνησιωτών Συγγραφέων (ΚΕΒΙΜΑΣΥ) έχει αποφασίσει, μετά από πολύμηνες συζητήσεις και προβληματισμούς, να προβεί στην έκδοση μιας ανθολογίας εν ζωή συγγραφέων της Μαγνησίας, που θα απεικονίζει μια πρώτη καταγραφή του σύγχρονου πνευματικού κόσμου της περιοχής. Χωρίς εξαιρέσεις και αποκλεισμούς θα περιλαμβάνει όλους όσοι ασχολούνται με τα γράμματα και την έρευνα, κατάγονται από τη Μαγνησία ή διαμένουν εκεί και έχουν εκδώσει τουλάχιστον ένα βιβλίο με λογοτεχνία, πεζό ή ποίηση, ιστορία ή έρευνα ή θέατρο κ.λπ. Αποβλέπεται σε μια πρώτη φάση, η μέγιστη δυνατή καταγραφή όλων των εν ζωή πνευματικών ανθρώπων και σε μια δεύτερη φάση η καταγραφή του πνευματικού κόσμου που έζησαν και δημιούργησαν κατά το παρελθόν.

Μετά από παράκληση πολλών δίνεται νέα προθεσμία. Παρακαλούνται, λοιπόν, όσοι θέλουν να πάρουν μέρος στην Ανθολογία να στείλουν με ηλεκτρονικό τρόπο έως το τέλος Δεκεμβρίου 2018: Βιογραφία (στο τρίτο πρόσωπο), εργογραφία και δείγμα έργου ή έργων (προαιρετικά ταχ. διεύθυνση, email, τηλέφωνο). Προσοχή, η έκταση αυτών (εργο-βιογραφικό και δείγμα έργου) να μην υπερβαίνει τις 1.200 – 1.300 λέξεις. Το email αποστολής είναι [email protected]
Όσοι έχουν στείλει το εργοβιογραφικό τους και δεν έχουν λάβει απάντηση ότι ελήφθη, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα: Κώστας Λιάπης 2423022576, Γιώτα Κούγιαλη 6939052198.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το