Τοπικά

Βραδιά των φαναριών αύριο στην παραλία του Βόλου

Αύριο Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου, δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, στις επτά το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η βραδιά των φαναριών στην παραλία του Βόλου, μπροστά από το Ηρώο και την «Αργώ». Η φετινή εκδήλωση θα γίνει παρουσία του τραγουδιστή Ηλία Βρεττού. Τα έσοδα από την πώληση των φαναριών θα διατεθούν για την ενίσχυση των ιδρυμάτων: Ορφανοτροφείο Βόλου, «ΕΛΕΠΑΠ» Ελληνική Εταιρία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, «Η Πίστη» Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις, «Φλόγα» Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις και «Κουζίνα Αλληλεγγύης».
Οι συμμετέχοντες θα προσφέρουν ένα χρηματικό ποσό για να παραλάβουν τα φαναράκια τους που θα διατίθενται στον χώρο σε ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα και τα οποία θα ανάβουν και θα απελευθερώνουν στον ουρανό.

Η δράση εντάσσεται στο εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου Βόλου και της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 24210 82870 ή να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.doepap.gr και τη σελίδα στο facebook «Τέχνες στον Βόλο» και «ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το