Πολιτισμός

Παράσταση μπαλέτου και συγχρόνου χορού από τα τμήματα του Δήμου Σκιάθου

Μετά από 2 χρόνια απουσίας λόγω της πανδημίας, την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία παράσταση μπαλέτου και συν χρόνου χορού από τα τμήματα του Δήμου Σκιάθου .

Το τμήμα χορού λειτουργεί εδώ και 25 χρόνια, και έχουν συμμετάσχει εκατοντάδες παιδιά. Η παράσταση που διεξάγεται στο τέλος των μαθημάτων κάθε χρόνο αποτελεί θεσμό για το νησί μας. Φέτος συμμετείχαν 85 παιδιά ηλικίας 4 έως 15 ετών όπου σε ένα κατάμεστο από θεατές ανοιχτό θέατρο στο Μπουρτζι μέσα σε ένα κλίμα χαράς και ενθουσιασμού πρόσφεραν ένα μοναδικό θέαμα κλασσικού και συγχρόνου χορού.

Στην έναρξη της εκδήλωσης η υπεύθυνη των τμημάτων κα. Κουτσίκου Πολυ ευχαρίστησε ιδιαίτερα το Δήμαρχο για την αμέριστη βοήθεια που πρόσφερε με μεγάλη ευαισθησία και προθυμία ώστε να μπορέσει να πραγματοποιηθεί η παράσταση, την πολύτιμη συνεργάτιδα της εδώ και 8 χρόνια δασκάλα χορού κα. Τζένη Χεντρι καθώς και τους Αντώνη Κισουρά, Χρήστο Παπακωνσταντίνου και Αναστασία Ταχτση για την τεχνική υποστήριξη της εκδήλωσης. Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Σκιάθου κ. Τζουμας Θεόδωρος ευχαρίστησε με τη σειρά του τους συντελεστές και ευχήθηκε απ την επόμενη χρονιά να γνωρίσουν ακόμη περισσότερα παιδιά τη μαγική τέχνη του χορού. Με το τέλος της χορευτικής παράστασης μοιράστηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες αναμνηστικές φωτογραφίες και dvd ώστε να έχουν μια γλυκιά ανάμνηση από αυτή τη βραδιά.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το