Πολιτισμός

Στο Βόλο ο δημιουργός του βιβλίου «Δώρο» Στέφανος Ξενάκης για την παρουσίαση του νέου βιβλίου «ΝΑΙ»

 

Στο Βόλο θα παρουσιάσει το νέο του βιβλίο ο Στέφανος Ξενάκης, ο συγγραφέας των best sellers «Δωρο 1» και «Δώρο 2» την Τρίτη 21 Ιουνίου 2022 στις 9 το βράδυ στο ξενοδοχείο «Ξενία» βόλου. Στην εκδήλωση που διοργανώνεται από τα βιβλιοπωλεία Publc ο Στέφανος Ξενάκης θα μιλήσει για το νέο του βιβλίο «ΝΑΙ μπορώ» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Keybooks και θα συνομιλήσει με το κοινό.
Ο Στέφανος Ξενάκης είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ), κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (ΜΒΑ) από το Manchester Business School. Μετά από πολυετή σταδιοδρομία στο χώρο των ΜΜΕ και της Διαφήμισης αποφάσισε να ασχοληθεί αποκλειστικά με το δικό του πάθος, την τέχνη της ζωής. Εργάστηκε με επιτυχία ως στέλεχος και επιχειρηματίας στο χώρο της Διαφήμισης από το 1993 έως το 2015. Έκτοτε ασχολείται με το πάθος του, την αυτοβελτίωση και την προσωπική εξέλιξη της οποίες υπηρετεί με πάθος με τα κείμενα και τις ομιλίες του.
Το πρώτο βιβλίο «Το Δώρο», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Key books όπως και τα επόμενα, επιδιώκει να απλό και εύληπτο τρόπο με την παράθεση καθημεριινών βιωματικών ιστοριών του συγγραφέα να υπενθυμίσει σε όλους μας ότι κάθε ημέρα είναι μια νέα μέρα. Ακολούθησε το «Δώρο 2» το οποίο με ανάλογο τρόπο μεταφέρει εμπειρίες και ιστορίες ζωής. Το νέο του βιβλίο «ΝΑΙ μπορώ» είναι ένα μάθημα αξιών και αυτογνωσίας, το οποίο έχει αρχίσει ήδη να διδάσκεται ερευνητικά σε αρκετά σχολεία.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το