Τοπικά

Παπανάτσιου για την επίσκεψη Κοντοζαμάνη στο Νοσοκομείο Βόλου: Χρόνος για άλλα «ΘΑ» δεν υπάρχει

Σε δήλωσή της για τη χθεσινή επίσκεψη του Υφυπουργού Υγείας στο Νοσοκομείο του Βόλου, η βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κατερίνα Παπανάτσιου επισημαίνει ότι:

Ο κ. Κοντοζαμάνης στην επίσκεψη του στο ΓΝ Βόλου μας ενημέρωσε πως όλα πάνε βάση σχεδιασμού…. Ο σχεδιασμός είναι εμφανής, τον ζουν με αγωνία τις τελευταίες μέρες όλοι οι πολίτες της Μαγνησίας και σίγουρα δεν είναι προς τη κατεύθυνση της ενίσχυσης του ΕΣΥ !
Στην προηγούμενη επίσκεψη το Μάρτιο, αρχές της πανδημίας, είχε υποσχεθεί ότι θα προχωρούσαν οι προσλήψεις μόνιμου προσωπικού που είχε προγραμματίσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, ότι θα επιτάχυνε τις διαδικασίες πρόσληψης των 16 ειδικών ιατρών που στη συνέχεια έγιναν 14 και θα επαναπροκηρύξει τις θέσεις ιατρών για τα ΤΕΠ. Σήμερα στο ΓΝ Βόλου επανέλαβε πως ΘΑ γίνουν προσλήψεις για την ενίσχυση του νοσοκομείου, χωρίς να αναφέρει σε ποιο τομέα και αν θα αφορά μόνιμους διορισμούς.
Η κατάσταση απαιτεί σοβαρότητα, αλλά δυστυχώς η κυβέρνηση έχει αφεθεί στην ωραιοποίηση των πραγμάτων. Εννιά μήνες τώρα η Μαγνησία περιμένει ενίσχυση, χρόνος για άλλα «ΘΑ» δεν υπάρχει και η κυβέρνηση της ΝΔ. έστω και στο και πέντε πρέπει να το αντιληφθεί.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το