Αθλητισμός

Πανελλήνιοι αγώνες επιτραπέζιας αντισφαίρισης στην Αγριά

Η αρχή στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα επιτραπέζιας αντισφαίρισης για την περίοδο 2022-2023 θα γίνει στη Θεσσαλία, γεγονός σημαντικό για την πόλη του Βόλου, καθώς αναμένεται να έχει μεγάλη συμμετοχή από συλλόγους από όλη την Ελλάδα. Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο Αγριάς Βόλου στις 22 και 23 Οκτωβρίου 2022.
Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης εξέδωσε τη σχετική προκήρυξη και ήδη άρχισαν οι ηλεκτρονικές δηλώσεις συμμετοχής. Η σειρά των ατομικών των πρωταθλημάτων νεαρών ηλικιών περνάει και φέτος από τη Θεσσαλία ύστερα από τους αγώνες της περασμένης σεζόν στα Τρίκαλα, ενώ επανεμφανίζεται σε τόπο της ευρύτερης περιοχής του Βόλου μετά από χρόνια, όταν είχαν γίνει στην Πορταριά Πηλίου. Όπως κάθε φορά προκηρύχθηκαν οι κατηγορίες Νέων ανδρών-Νέων γυναικών, εφήβων–νεανίδων, παίδων–κορασίδων, παμπαίδων–παγκορασίδων και μίνι παμπαίδων–μίνι παγκορασίδων. Το ανοιχτό πρωτάθλημα διοργανώνει η Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. σε συνεργασία με τον ΑΣΕΑ Κένταυρος Βόλου και υπό την αιγίδα του δήμου Βόλου και της Περιφέρειας Βόλου.

Οι δηλώσεις συμμετοχής ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου. Η κλήρωση θα γίνει την Τρίτη 18 Οκτωβρίου στις 16.00 στα γραφεία της Τ.Ε.Β. Ελλάδας. Τα ωράρια των αγώνων ανακοινώνονται στη σελίδα του πρωταθλήματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://app.ttscore.io/customer/24 μετά την κλήρωση των γκρουπ. Η ειδική προκήρυξη σημειώνει ακόμα ότι ο βασικός προγραμματισμός των αγώνων προβλέπει έναρξη το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022 στις 08.30 και λήξη την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στις 5 μ.μ, με τις απονομές να ξεκινούν από τις 2 μ.μ.

Για οποιεσδήποτε επιπλέον πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν’ απευθυνθούν και στη γραμματεία της Τοπικής Επιτροπής, στο τηλέφωνο 2310237108 και στον ΑΣΕΑ Κενταυρο Βόλου στο 6977904490.

Ο Α.Σ.Ε.Α. Βόλου Κένταυρου ευχαριστεί την Μαρία Τσίπου (Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης- Τοπική Επιτροπή Β. Ελλάδος) για την καθοδήγηση και την άψογη συνεργασία και τον Νίκο Γραμμένο, υπεύθυνο Marketing. Ευχαριστεί, επίσης, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τη Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων και ιδιαίτερα την κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη, καθώς επίσης και τον Δήμο Βόλου και ιδιαίτερα τον Γιώργο Πράττο και τον Γεώργιο Βλιώρα, για την άμεση ανταπόκριση, την υποστήριξη τους και για την άψογη συνεργασία για την προετοιμασία του πρωταθλήματος.

Ευχαριστούμε επίσης όλους τους τοπικούς χορηγούς που ανταποκρίθηκαν άμεσα και συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτής της διοργάνωσης: Valis Resort, ΕΨΑ, Barbara Museum Hotel, Park Hotel Volos, ClickNprint, Ballas Hotel, Julio, Ακρογιάλι, Μεζεδόπολις, Κράλλη Εμπόριο τροφίμων.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το