Τοπικά

Παιδιά ζωντάνεψαν το μουσικό παραμύθι «Καρυοθραύστης» – Ο παιδικός σταθμός-νηπιαγωγείο «ΚΑΜΙΝΑΔΑ» στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας

Τα παιδιά του παιδικού σταθμού – νηπιαγωγείου «ΚΑΜΙΝΑΔΑ», την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ν. Ιωνίας, ζωντάνεψαν το μουσικό παραμύθι του Τσαϊκόφσκι «Καρυοθραύστης».
Στη μαγική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα τα παιδιά μάς χάρισαν υπέροχες στιγμές. Τα αστεράκια έλαμψαν στον ουρανό, οι κούκλες ζωντάνεψαν, το τρενάκι ξεκίνησε ταξίδι, η νονά Ντροσελμάγιερ σκόρπισε μαγεία και ξετρέλανε τα παιδιά. Η Κλάρα αγάπησε τόσο πολύ τον Καρυοθράστη της, που τον μεταμόρφωσε από ξύλινη κούκλα σε όμορφο πρίγκιπα, «γιατί με την αγάπη όλα μπορεί να συμβούν».
Το θεατρικό δρώμενο επιμελήθηκε η νηπιαγωγός – θεατρολόγος Αλίκη Κουκουμβρή.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η υφυπουργός κ. Ζέτα Μακρή, η αντιπεριφερειάρχης Δωροθέα Κολυνδρίνη, η κ. Έλενα Αντωνοπούλου, η κ. Πέπη Παπανδρέου, ο αντιδήμαρχος κ. Απόστολος Ζαρκάδας, γονείς και φίλοι.
Η υπεύθυνη του παιδικού σταθμού – νηπιαγωγείου Ελένη Παπαρήγα ευχαριστεί όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και εύχεται από καρδιάς Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το