Άρθρα

Όταν ένα όμορφο ταξίδι φτάνει στο τέλος του… ένα νέο ξεκινά

Του Βασίλη Χαλαστάρα

Με το κείμενο αυτό κλείνει ουσιαστικά ο εργασιακός μου βίος στον χώρο της ΑΓΕΤ Ηρακλής ύστερα από 34 δύσκολα, αλλά όμορφα και δημιουργικά χρόνια. Αισθάνομαι τυχερός που εργάσθηκα σε αυτόν τον μεγάλο και ιστορικό Όμιλο της πατρίδας και της περιοχής μας.
Πιο τυχερός όμως αισθάνομαι για τους συναδέλφους εν ενεργεία και συνταξιούχους σήμερα που γνώρισα όλα αυτά τα χρόνια, εργάσθηκα και συνεργάστηκα χάρη στους οποίους αναδείχθηκα συνδικαλιστικά και κοινωνικά. Στους συναδέλφους μου οφείλεται οτιδήποτε θετικό μου πιστώνεται ως επιτυχία, ενώ αναλαμβάνω την ευθύνη για οτιδήποτε χρεώνεται ως αποτυχία. Το μόνο για το οποίο δεν μπορεί να με κρίνει κάποιος, είναι ότι στα χρόνια της παρουσίας μου στο εργοστάσιο έδωσα και την ψυχή μου, κατέθεσα τον καλύτερό μου εαυτό, προκειμένου να επιτελέσω τα εργασιακά και συνδικαλιστικά καθήκοντά μου, πάντα προς όφελος των εργαζομένων που αγαπώ, που με τίμησαν και μου δημιούργησαν μοναδικά συναισθήματα.
Αυτά τα συναισθήματα και αγάπη, που με έκαναν να ξεχνώ ότι η αφοσίωση στα καθήκοντά μου με έφθειραν ψυχικά και σωματικά. Ευχαριστώ θερμά όσους με περιστοίχιζαν με αγάπη, με εμπιστεύτηκαν ως άνθρωπο, με τίμησαν με τη φιλία τους, με σεβάστηκαν και ζητώ συγνώμη αν άθελά μου αδίκησα κάποιους και με τα λόγια μου τους πλήγωσα. Επίσης, ευχαριστώ τη Διεύθυνση του τοπικού εργοστασίου και τη Διοίκηση της ΑΓΕΤ Ηρακλής για την καλή συνεργασία επιλύοντας με ειλικρινή και ουσιαστικό διάλογο τα όποια προβλήματα αναδεικνύονταν όλα αυτά τα χρόνια.

Σε όσους μπορεί ακόμα να με κατακρίνουν, τους ευχαριστώ γιατί μέσα από αυτή την κριτική με έκαναν ακόμα πιο δυνατό και εύχομαι όσα δεν κατάφερα να πετύχω να επιλυθούν στο άμεσο μέλλον. Πιστεύω ότι οι εργαζόμενοι μπορούν και πρέπει να διασφαλίζουν τα δικαιώματα που κατακτήθηκαν με αγώνες, στην πορεία πολλών ετών. Πάντα πίστευα, και πιστεύω, ότι η καλή πορεία των εργαζομένων και εταιρείας είναι έννοιες που συμβαδίζουν.
Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα το γεγονός ότι συνεργάστηκα με όλους σας. Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου για αυτό το πολύ όμορφο ταξίδι που ήταν γεμάτο δυνατές εμπειρίες, με πολλές καλές, αλλά και κάποιες ελάχιστες δυσάρεστες στιγμές.
Παραμένω πάντα διαθέσιμος να συνεχίσω να προσφέρω, πάντα με την αγωνία και την προσδοκία για ένα καλύτερο μέλλον της κοινωνίας, της χώρας, της περιοχής μας που τόσο αγαπώ, ώστε να δημιουργήσουμε μία γόνιμη και ελπιδοφόρα προοπτική για τη νέα γενιά και την πατρίδα.
Καλή συνέχεια σε όλους τους εργαζόμενους με υγεία και δύναμη.
Καλή παραγωγική πορεία στην ΑΓΕΤ Ηρακλής.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το