Τοπικά

«Όσοι καθημερινά αγωνιούν για την επιβίωσή τους έχουν συμφέρον να ψηφίσουν το ΚΚΕ»

Στη συνοικία της Νεάπολης περιόδευσε κλιμάκιο βουλευτών του ΚΚΕ στη Μαγνησία.
Στις συζητήσεις που είχαν οι Γιώργος Ρούσσας, Δημήτρης Τζιουμάκης και Θόδωρας Τσαλούχας τόνισαν με έμφαση ότι “ο διαγκωνισμός μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ, για το ποιος θα «προστατέψει» τάχα τους φτωχούς και εξαθλιωμένους που δημιούργησε η δική τους πολιτική, είναι προκλητικός. ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ έχουν το ίδιο αντιλαϊκό πρόγραμμα. Τα επιδόματα πτωχοκομείου που υπόσχονται δεν μπορούν να αποκαταστήσουν τα δικαιώματα που ξήλωσαν από όλους, που τα επόμενα χρόνια θα συνεχίζουν να βλέπουν το έδαφος να χάνεται κάτω από τα πόδια τους, θα συνεχίσουν να βιώνουν την ίδια βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική και με νέα αντιλαϊκά μέτρα.
Στην πραγματικότητα η ΝΔ ετοιμάζεται με τη σειρά της να πάρει τη σκυτάλη από τον ΣΥΡΙΖΑ, για να συνεχίσει να εφαρμόζει τη ίδια στρατηγική, κάτω από την εποπτεία της Ε.Ε., για αύξηση της ανταγωνιστικότητας και των κερδών των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, υποθηκεύοντας παραπέρα τα λαϊκά δικαιώματα, δένοντας ακόμη περισσότερο στα άρμα του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε. το λαό μας, δημιουργώντας μεγαλύτερους κινδύνους από την εμπλοκή της χώρας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς για το μοίρασμα των πλουτοπαραγωγικών πηγών στην περιοχή.

Η απάντηση λοιπόν μπορεί να δοθεί μόνο με ένα πιο ισχυρό ΚΚΕ στις εκλογές, ώστε από καλύτερες θέσεις να δοθεί ο αγώνας για μέτρα πραγματικής ανακούφισης και στήριξης των λαϊκών στρωμάτων, ο αγώνας για την ανάκτηση των απωλειών. Η ισχυροποίηση του ΚΚΕ θα δημιουργήσει καλύτερους όρους για την οργάνωση της αντεπίθεσης με επίκεντρο τις σύγχρονες ανάγκες του λαού. Ένας εργαζόμενος, ένας άνθρωπος που αγωνίζεται, που αγωνιά, που σηκώνεται και τρέχει στο μεροκάματο κάθε μέρα για να μπορέσει να επιβιώσει ο ίδιος και η οικογένειά του, έχει συμφέρον, ακόμα και αν δε συμφωνεί σε όλα, να στηρίξει το ΚΚΕ ώστε στις 8 Ιούλη να είναι πιο δυνατή η δική του φωνή”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το