Τοπικά

Ορκίστηκαν και ανέλαβαν υπηρεσία έξι διορισθέντες εκπαιδευτικοί στη Μαγνησία

Ενώπιον του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας Δρ Σωκράτη Σαβελίδη και της Προϊσταμένης Εκπαιδευτικών Θεμάτων Ρηγούς Φασουράκη ορκίστηκαν και ανέλαβαν υπηρεσία οι πρώτοι έξι από τους 35 διορισθέντες εκπαιδευτικοί της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας.
Με τεταμένο το χέρι προς το Ιερό Ευαγγέλιο, ορκίστηκαν να φυλάττουν πίστη στην πατρίδα, υπακοή στο Σύνταγμα και τους νόμους και να εκπληρώνουν τιμίως και ευσυνειδήτως το καθήκον τους. Προηγουμένως, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης τους καλωσόρισε στο πλευρό των δύο χιλιάδων, περίπου, εκπαιδευτικών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας και τους κατεύθυνε ώστε να αξιοποιήσουν όλες τους τις δυνάμεις, τις γνώσεις και τον ενθουσιασμό τους στην υπηρεσία του ανθρώπου, μεταλαμπαδεύοντας αυτές τις γνώσεις, αλλά και την παιδεία τους στους μαθητές τους και στην κοινωνία γενικότερα. Οι έξι πρώτοι εκπαιδευτικοί είναι:

ΒΑΪΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΕ04.04 – Βιολόγων
ΚΟΛΤΣΙΔΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΕ89.01 – Καλλιτεχνικών σπουδών
ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕ80 – Οικονομολόγων
ΝΤΟΛΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΕ04.02 – Χημικών
ΠΑΛΛΑ ΔΟΜΝΙΚΗ ΠΕ03 – Μαθηματικών
ΛΑΣΚΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΠΕ08 – Καλλιτεχνικών

Σημειώνεται ότι ακολουθούν νέες ορκωμοσίες σήμερα, την Τρίτη 22/08/2023 και την Τετάρτη 23/08/2023 και ώρα 14:00.
Η επίσημη εκδήλωση υποδοχής τους θα πραγματοποιηθεί από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης την Τετάρτη 30/08/2023 στις 12:30 στον 8ο όροφο του πύργου «Άνθιμος Γαζής» της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας με την ευχή και την ευλογία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Δημητριάδος κ΄ Αλμυρού κ.κ. Ιγνατίου και της Υφυπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Ζέττας Μακρή.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το