Τοπικά

Οργάνωση Παμβολιώτικου Συλλαλητηρίου το Μάρτιο κατά της καύσης σκουπιδιών

Τη  Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί συνέλευση της Επιτροπής Αγώνα Βόλου κατά της καύσης σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (αίθουσα ΣΑΚΕ, ημιόροφος). Καλούνται όλοι οι πολίτες του Βόλου να συμμετάσχουν και να μοιραστούν τις ιδέες τους για την αντιμετώπιση του κινδύνου των διοξινών. Ο αγώνας της Επιτροπής συνεχίζεται και θα κορυφωθεί με τη διοργάνωση του Παμβολιώτικου Συλλαλητηρίου κατά της καύσης σκουπιδιών το Μάρτιο του 2019.

«Σε αυτόν τον αγώνα θέλουμε όλους τους πολίτες και τους φορείς του Βόλου μαζί μας.
Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:
• Ενημέρωση σχετικά με τα νέα δεδομένα για την καύση σκουπιδιών.
• Οργάνωση Παμβολιώτικου Συλλαλητηρίου το Μάρτιο του 2019 κατά της καύσης σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ.

Δεν θα επιτρέψουμε να γίνουμε τα πειραματόζωα μίας τεχνικής που έχει αποδειχθεί ολέθρια σε άλλες χώρες. Οι 200.000 τόνοι πλαστικών, λυματολάσπης και άλλων υλικών που καίγονται ετησίως και οι καρκινογόνες διοξίνες που παράγονται αφορούν τον καθέναν μας.
Αν έχετε αγανακτήσει με τη μυρωδιά καμένου πλαστικού στην πόλη μας, που την εισπνέουμε εμείς και τα παιδιά μας καθημερινά, θα πρέπει να συνταχθείτε στον αγώνα που κάνουμε εδώ και μήνες για να σταματήσει η καύση σκουπιδιών στην ΑΓΕΤ και σε κάθε άλλο σημείο του Βόλου. Ας είμαστε όλοι στη συνέλευση της Επιτροπής Πολιτών»

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το