Ροή

Ολυμπιακός Βόλου: Αλλαγή πλεύσης στα μεταγραφικά

Στον Ολυμπιακό φαίνεται να αλλάζουν πλεύση όσον αφορά την περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Λίγες ημέρες πριν φαινόταν πως θα κινηθεί μόνο για αριστερό μπακ και ενδεχομένως και για ένα στόπερ, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν πλέον πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να επιδιώξουν να πάρουν και ένα σέντερ φορ ακόμη.
Μετά από μία εβδομάδα προετοιμασίας στη Σαμαρίνα και άλλη μία νωρίτερα στον Βόλο, ο τεχνικός του Ολυμπιακού Μιχάλης Ζιώγας και οι συνεργάτες του Κώστας Μπράτσος και Μιχάλης Μπίζιος έχουν σχηματίσει άποψη για το έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Αυτή τη μετέφεραν και στον πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου Παναγιώτη Μποτσιβάλη, κατά το διάστημα της παραμονής του στη Σαμαρίνα. Φυσικά συζήτησαν και για τις μεταγραφές που θα γίνουν από εδώ και πέρα και εκτός από αριστερό οπισθοφύλακα, ο Ολυμπιακός θα κινηθεί τελικά και για επιθετικό περιοχής.
Αυτή τη στιγμή «καθαρόαιμοι» σέντερ φορ είναι ο Σέττος με τον Αλαμάνη. Στον Ολυμπιακό τους έχουν εμπιστοσύνη, αλλά θεωρούν ότι ένας περισσότερο έμπειρος παίκτης σε αυτή τη θέση θα βοηθήσει σημαντικά στην προσπάθεια για την άνοδο στη Football League.
Δεν αποκλείεται να αποκτηθεί και ένας στόπερ, εκτός και αν ο Τόσκας χρησιμοποιηθεί τελικά στο κέντρο της άμυνας. Αν συμβεί αυτό, τότε η τρίτη μεταγραφή θα αφορά παίκτη που θα αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ.

Ενσωματώνεται στην αποστολή ο Σέττος
Έτοιμος να ενσωματωθεί στην αποστολή του Ολυμπιακού στη Σαμαρίνα είναι ο Δημήτρης Σέττος και αυτό είναι πιθανό να γίνει ακόμη και σήμερα. Ο 25χρονος επιθετικός πήρε το «πράσινο φως» από τον γιατρό που τον εξέτασε προκειμένου να ανέβει στο βουνό, αφού το πρόβλημα που είχε στο πέλμα υποχώρησε. Ο Σέττος αναμένεται να επισκεφτεί ξανά τον γιατρό μετά την επιστροφή των «ερυθρολεύκων» στη βάση τους.
Θυμίζουμε, πως στο Βόλο βρίσκεται πλέον ο Χρήστος Σκανδάλης, ο οποίος υποβάλλεται σε θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς και στους προσαγωγούς. Τέλος, ένα μικρό πρόβλημα αντιμετώπισε και ο Καραγκιολίδης, αλλά δεν υπάρχει ανησυχία στην περίπτωσή του.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Στα μονοπάτια του κόσμου – Η πεντηκονταετία (1974-2024) και οι ευρωεκλογές

  Του Ντίνου Βαρδάκη, Dipl. Ing., M.Sc (Econ), UCLouvain & Southampton Μέρος Α’ «To παρελθόν…

25 Μαΐου 2024

Συνελήφθη για ληστεία κι επικίνδυνη σωματική βλάβη

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 36χρονος άνδρας,…

25 Μαΐου 2024

Ανακοίνωση του δήμου Βόλου “Ο Βόλος έχει Δήμαρχο, έχει Δημοτική Αρχή να προχωρήσει στη νέα εποχή”

Με αφορμή ανάρτηση της πρ. δημοτικής συμβούλου κι αντιδημάρχου Νατάσας Οικονόμου για την υπογραφή της…

25 Μαΐου 2024

Η τέχνη του λυρικού τραγουδιού

Συνέχεια στην «Άνοιξη Μουσικής 2024», του κύκλου μουσικών δράσεων που μεταμορφώνουν την οδό Μεταμορφώσεως σε…

25 Μαΐου 2024

Εκδήλωση φορέων για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου), προγραμματίζεται σχετική εκδήλωση την άλλη Κυριακή, 2 Ιουνίου…

25 Μαΐου 2024

Δήμος Νοτίου Πηλίου: Ημερίδα για τους Ψηφιακούς Νομάδες στο Αρχοντικό Τζωρτζέϊκο

Ημερίδα με θέμα τους “Ψηφιακούς Νομάδες” προγραμματίζει ο Δήμος Νοτίου Πηλίου, σε συνεργασία με το…

25 Μαΐου 2024