Αθλητισμός

Όλα δείχνουν παραμονή Κόμπα – Ο Αργεντινός θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Βόλου

Ένας ποδοσφαιριστής που προσέφερε σημαντικά στο να παραμείνει ο Βόλος στη Σούπερ Λιγκ ήταν ο Μαξιμιλιάνο Κόμπα. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, όπως όλα δείχνουν, θα είναι και τη νέα χρονιά στην ομάδα, τη στιγμή που και οι δύο πλευρές επιθυμούν τη συνέχιση της συνεργασίας.

 

Ο Κόμπα ήρθε στον Βόλο το περασμένο καλοκαίρι και αμέσως κέρδισε θέση στο βασικό σχήμα. Κατέγραψε συνολικά 35 συμμετοχές, 31 στο πρωτάθλημα και τέσσερις στο Κύπελλο Ελλάδος, ενώ σημείωσε και πέντε γκολ στη Σούπερ Λιγκ. Μόλις σε τέσσερα ματς δεν ξεκίνησε στο βασικό σχήμα και ήταν από τους πιο σταθερούς σε απόδοση παίκτες του Βόλου.

Όλα τα γκολ που πέτυχε ήταν σημαντικά, καθώς έδωσαν βαθμούς στον Βόλο. Το πρώτο τέρμα το πέτυχε τον περασμένο Νοέμβριο στα Γιάννενα, ισοφαρίζοντας σε 1-1 τον ΠΑΣ, δίνοντας το βαθμό της ισοπαλίας στους «κυανέρυθρους». Σκόραρε στην Κρήτη στο 1-1 με τον ΟΦΗ, ενώ σημείωσε το ένα από τα δύο τέρματα της ομάδας του στη νίκη επί της Λαμίας με 2-1 στο «Αθ. Διάκος». Στα πλέι άουτ σκόραρε στο πρώτο παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη (0-2) και στο ματς με την Κηφισιά στο Πανθεσσαλικό (4-1).

Τον είδαμε να αγωνίζεται τόσο στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής, κυρίως από τη δεξιά πλευρά, όσο και πίσω από τον φορ. Ο Κόμπα στα 30 του χρόνια έχει μεγάλη εμπειρία και το πιο σημαντικό κατάφερε να προσαρμοστεί αμέσως στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Ήδη η διοίκηση της ΠΑΕ έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου ο Μαξιμιλιάνο Κόμπα να φορά και τη νέα χρονιά την φανέλα του Βόλου.

Όσον αφορά το θέμα του προπονητή δεν είχαμε κάποια σημαντική εξέλιξη. Μπορεί το ζήτημα να είναι άμεσης προτεραιότητας για τον Βόλο, ωστόσο, δεν πρόκειται να γίνουν βεβιασμένες κινήσεις, καθώς αναζητείται η καλύτερη δυνατή επιλογή για τον σύλλογο.

Ο Βόλος πέρυσι ξεκίνησε την χρονιά με τον Κώστα Μπράτσο, ο οποίος κάθισε στον πάγκο σε 13 παιχνίδια, τον διαδέχθηκε στην τεχνική ηγεσία ο Άνχελ Λόπεθ, με τον Ισπανό να κοουτσάρει τους «κυανέρυθρους», επίσης σε 13 ματς. Τον Φεβρουάριο ανέλαβε την ομάδα ο Χρήστος Κόντης, σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο, με τον Βόλο να είναι εκ των ουραγών του πρωταθλήματος. Ο 48χρονος τεχνικός στα 10 παιχνίδια που καθοδήγησε το βολιώτικο συγκρότημα στην κανονική περίοδο και στα πλέι άουτ, βοήθησε τα μέγιστα, με τον Βόλο να παραμένει στη Σούπερ Λιγκ. Ως γνωστόν, αποχώρησε πρόσφατα από την ομάδα, καθώς ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού και σήμερα θα κοουτσάρει τους «πράσινους» στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Άρη στο Πανθεσσαλικό.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Φωτιά σε επαγγελματικό όχημα στην Σκιάθο – Καταστράφηκε ολοσχερώς

Ολοσχερώς καταστράφηκε επαγγελματικό όχημα στην Σκιάθο από φωτιά που ξέσπασε σήμερα το πρωί. Το όχημα…

12 Ιουνίου 2024

Ναυτική Εβδομάδα με τιμώμενη την Κύπρο

  Ο φορέας πολιτισμού της Ι.Μ.Δ. «Μαγνήτων Κιβωτός, για τη διάσωση και διάδοση του πολιτιστικού…

12 Ιουνίου 2024

ΑΠΟΒ: Συνέλευση στις 14 Ιουνίου

Τα μέλη της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βόλου (Α.ΠΟ.Β.) καλούνται στη Γενική Συνέλευση του συλλόγου, που θα…

12 Ιουνίου 2024

Νωρίτερα οι συντάξεις λόγω Αγίου Πνεύματος

Νωρίτερα θα καταβληθούν στους δικαιούχους οι συντάξεις Ιουλίου λόγω της αργίας του Αγίου Πνεύματος. Πιο…

12 Ιουνίου 2024

Μυστήριο με τον θάνατο 20χρονου ναυαγοσώστη – Πέντε άτομα στο μικροσκόπιο των αρχών

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές της Κρήτης για τον θάνατο ενός νεαρού ναυαγοσώστη 20…

12 Ιουνίου 2024

ΣΠΠΜ: Οι ομάδες να προσλάβουν διπλωματούχους προπονητές

Από τον Σύνδεσμό Προπονητών Ποδοσφαίρου Μαγνησίας (ΣΠΠΜ) εκδόθηκε ανακοίνωση σχετικά με την υποχρέωση των ομάδων…

12 Ιουνίου 2024