Τοπικά

ΟΛΒ προς Δήμο Βόλου: «Δεν περνάνε τα τελεσίγραφα» – Παίρνει «πάνω του» τη συντήρηση του πάρκου Αγ. Κωνσταντίνου

parko agiou konstantinou

«Αλλού τα τελεσίγραφα» απαντά ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου στη δημοτική αρχή σχετικά με την ανακοίνωση της απόφασής της να διακόψει την παροχή κάθε είδους υπηρεσίας για τη λειτουργία και συντήρηση του πάρκου Αγίου Κωνσταντίνου. Με σημερινή επιστολή του προς το Δήμο Βόλου, ο πρόεδρος της ΟΛΒ Α.Ε. Θρ. Σταυριδόπουλος τονίζει ότι ο Οργανισμός έχει ήδη προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες για την ανάληψη της ηλεκτροδότησης, της υδροδότησης, αλλά και της συντήρησης του πρασίνου, παρότι η ανάκληση της παραχωρητήριας απόφασης γίνεται από τον φορέα που την εξέδωσε, δηλαδή στη συγκεκριμένη περίπτωση από την ΟΛΒ Α.Ε. και όχι από το Δήμο.
Η επιστολή Σταυροδόπουλου:
Σε απάντηση σχετικών εγγράφων και αντιπαρερχόμενος το τελεσιγραφικό ύφος, που δεν αρμόζει στοιχειωδώς στην επικοινωνία μεταξύ «υπηρετούντων δημόσιες αρχές», όπως χαρακτηριστικά αναφέρετε, σας γνωρίζω ότι η ανάκληση της ισχύος της παραχωρητήριας Απόφασης του δικαιώματος χρήσης των χώρων του πάρκου έναντι του Δήμου σας, θα συζητηθεί εκ νέου και τελικώς στο αρμόδιο Δ.Σ. της ΟΛΒ Α.Ε. στην αυριανή του συνεδρίαση. Επισημαίνεται ότι η ισχύς των παραχωρητηρίων Πράξεων ανακαλείται με Απόφαση του φορέα που τις εξέδωσε, κατά τον ισχύοντα Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας.
Πέραν των τυπικών διαδικαστικών, όμως, σας γνωρίζω ότι ο Οργανισμός μας έχει ήδη προβεί σε ενέργειες ανάληψης της ηλεκτροδότησης και υδροδότησης του πάρκου, καθώς και περιποίησης του πρασίνου. Συνεπώς παρακαλώ θερμά για την ενημέρωσή σας επί των ανωτέρω, προς της αποστολής τελεσιγραφικού τύπου και δηκτικού περιεχομένου επιστολών.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το