Τοπικά

Οκτώ συλλήψεις για “φρουτάκια” στη Λάρισα

Οκτώ άτομα συνέλαβαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας γιατί έπαιζαν “φρουτάκια” σε κατάστημα παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, ενώ αναζητείται ο ιδιοκτήτης. Επιπλέον κατασχέθηκαν 19 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, αποδείξεις αγοράς καρτών, ένα αναισθητικό σπρέι πιπεριού και 340 ευρώ.

Ειδικότερα χθες το βράδυ η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας εντόπισε κατάστημα παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, στο οποίο διεξάγονταν παράνομα τυχερά παιχνίδια. Σε αιφνιδιαστικό έλεγχο, οι αστυνομικοί συνέλαβαν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ένα 46χρονο προσωρινά υπεύθυνο του καταστήματος καθώς και επτά ακόμη άτομα ηλικίας 48, 50, 65, 68, 43, 64 και 71 ετών, τα οποία συμμετείχαν ως παίκτες, σε απαγορευμένο τυχερό παιχνίδι. Επιπλέον, συνελήφθη ακόμη μία γυναίκα 45 ετών, πελάτισσα του καταστήματος για παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ αναζητείται για να συλληφθεί ο 45χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι είχε τεθεί σε λειτουργία ένας κεντρικός ηλεκτρονικός υπολογιστής «server» με συνδεδεμένους σ’ αυτόν άλλους δεκαοκτώ 18 υπολογιστές, σε επτά από τους οποίους διεξαγόταν τυχερό παίγνιο τύπου «φρουτάκια». Στο χώρο του καταστήματος, αλλά και στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 19 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, 98 αποδείξεις αγοράς καρτών, συνολικού χρηματικού ποσού 4.805 ευρώ, χειρόγραφες σημειώσεις με στοιχεία παικτών – πελατών και το χρηματικό ποσό των 340 ευρώ. Επιπρόσθετα, κατασχέθηκε μια συσκευή αναισθητικού σπρέι (πιπεριού) που βρέθηκε στην κατοχή της 45χρονης πελάτισσας του καταστήματος.

Οι συλληφθέντες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της παραβίασης της νομοθεσίας περί παιγνίων και της παράβασης του νόμου περί όπλων, θα οδηγηθούν στο κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το