Άρθρα

Οι υποσχέσεις και η παραπληροφόρηση καλά κρατούν

Του Γιώργου Ινεπολόγλου, φυσικού 

Δεν είναι νέα είδηση. Είναι καθεστώς οι υποσχέσεις και η παραπληροφόρηση. Είναι επιλογή της κυβέρνησης. Μετά την παραπληροφόρηση για την εκατόμβη των θανάτων λόγω covid-19 σε Ελλάδα και Ινδία, έρχεται και η παραπληροφόρηση ρουσφετιών των μελών της κυβέρνησης για τους Σκοπελίτες.
Σταμάτης Περίσσης-Δήμαρχος Σκοπέλου (εφ. Μαγνησία) : Έξω φρενών ο δήμαρχος Σκοπέλου. «Δεν τους ξεπλένει ούτε ο Νιαγάρας . . . μέχρι στιγμής έχουμε μόνο προσωρινές υποσχέσεις.»
Κοτζαμάνης-Παπαευσταθίου (εφ.Θεσσαλία) : Δεν υπάρχει δυνατότητα για ασθενοφόρο
Ζέττα Μακρή (TheNewspaper) : Η Σκόπελος αποκτά μικρό ασθενοφόρο
Χρήστος Μπουκώρος (Ταχυδρόμος) : Είναι αδιανόητο να χαρίζουμε στους Σκοπελίτες ασθενοφόρο που ανήκει εδώ και τέσσερα χρόνια στο Κ.Υ. Σκοπέλου

Δεν ξέρω αν είναι προεκλογικά ή συναδελφικά μαχαιρώματα. Πάντως η παραπληροφόρηση και οι υποσχέσεις, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Δήμαρχε λάθος πόρτα χτύπησες, ή λάθος δρόμο ακολουθείς για την διεκδίκηση.
Φυσικά οι κυβερνητικές υποσχέσεις και η παραπληροφόρηση δεν σταματούν εδώ.
Πολλοί Μαγνησιώτες και όχι μόνο, επιχειρηματίες ή ιδιώτες έχουν ζητήσει έκδοση οικοδομικής άδειας στο πανέμορφο Πήλιο. Χρόνος αναμονής . . . άπειρος . . – Χαρτούρα . . . λαβύρινθος . . .
Γιώργος Αμυράς (θεσσαλία) : Επιλύονται άμεσα τα προβλήματα με τους δασικούς χάρτες.

Αναρωτιέμαι. Μήπως η λύση θα είναι με ένα νόμο και μία υπογραφή; Το ίδιο θα γινόταν και με τις αποζημιώσεις από τις πρόσφατες πλημύρες και τους σεισμούς. Πήρε κανένας τίποτα ; Ναι. Πήραν τίποτα . . .
Σεισμός-Δαμάσι-Ελασσόνα
Αριστοτελία Πελώνη (Larissa press) : Άμεσα μέτρα στήριξης για τις πληγείσες περιοχές.
Newsit (18/05/2021) : Εγκατάλειψη και μπάζα 75 μέρες μετά το χτύπημα του εγκέλαδου.
Ο κατάλογος είναι μακρύς. Προσπαθώ να ρίξω στάχτη στα μάτια αλλά η εξόφθαλμη βρογχοκήλη που έπαθα από την σωρεία των παραβάσεων, θέλει τόνους λάσπης για την σταχτοκάλυψη. Οι υποσχέσεις και η παραπληροφόρηση έχουν πλέον γίνει καθεστώς.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το