Αθλητισμός

Οι φίλαθλοι της Νίκης αποφασίζουν – Άρχισε η ψηφοφορία για την πρώτη φετινή εμφάνιση

Μία σημαντική καινοτομία εγκαινιάζει από φέτος η Νίκη Βόλου. Στην ιστοσελίδα της ομάδας διενεργείται από χθες ψηφοφορία, στην οποία οι φίλαθλοι καλούνται να επιλέξουν την πρώτη εμφάνιση της ομάδας για τη σεζόν 2018-19. Οι «κυανόλευκοι» συνεχίζουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό τους. Σε ποδοσφαιρικό καμπ στην Καβάλα μετείχαν νεαροί αθλητές και αθλήτριες της Ακαδημίας της Νίκης.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας με την ιταλική εταιρεία Errea η οποία θα ντύσει τη Νίκη για την επόμενη τριετία, η διοίκηση του βολιώτικου συλλόγου προχώρησε στην καινοτομία που είχε εξαγγείλει. Έτσι, από χθες 4 Ιουλίου άρχισε ηλεκτρονική ψηφοφορία στην ιστοσελίδα της Νίκης όπου ο κάθε φίλαθλος θα μπορεί να επιλέξει την εμφάνιση της αρεσκείας του από τις τρεις προτεινόμενες.
Οι δύο εμφανίσεις έχουν ρίγες, με τη διαφορά ότι στη μία τα χρώματα είναι γαλάζιο και λευκό (όπως της εθνικής Αργεντινής) και στην άλλη μπλε και λευκό, ενώ σε μία ακόμη προτεινόμενη εμφάνιση η φανέλα είναι όλη μπλε με δύο πολύ λεπτές ρίγες (λευκή και σκούρα μπλε). Ο δε ηλεκτρονικός σύνδεσμος στον οποίο διενεργείται η ψηφοφορία είναι ο κάτωθι: https://www.playbuzz.com/nikivoloufc11/1-2018-2019.
Η ψηφοφορία θα λήξει την Τετάρτη 11 Ιουλίου, ενώ η σχετική ανακοίνωση της Νίκης είναι η παρακάτω: «Για πρώτη φορά οι φίλαθλοι είναι αυτοί που θα αποφασίσουν την 1η επίσημη εμφάνιση της ομάδας μας. Έτσι λοιπόν από τις 4 μέχρι και τις 11 Ιουλίου ο κάθε φίλαθλος μπορεί να ψηφίσει μια από τις 3 εμφανίσεις που επιλέχθηκαν: 1η επιλογή η γαλάζια με λευκές ρίγες (θυμίζοντας αυτές τις σεζόν 2004-2005), 2η επιλογή η μπλε με λεπτή, λευκή και σκούρα μπλε ρίγα και 3η επιλογή η κλασική μπλε με λευκές ρίγες. Το τελικό αποτέλεσμα θα γίνει γνωστό στα τέλη Ιουλίου και μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας www.nikifc.gr».

Αναμένονται ανακοινώσεις για τα μεταγραφικά
Μέχρι στιγμής πέντε είναι τα νέα πρόσωπα στο ρόστερ της Νίκης. Πρόκειται για τους μεσοεπιθετικούς Κέρι Λόρι, Φάμπιο Ταβάρες, Γιάννη Δωματά, τον ανασταλτικό μέσο Κρίστοφερ Μακενγκό και τον δεξιό οπισθοφύλακα Έρβιστ Μετούσι. Όμως θα υπάρξει και περαιτέρω ενίσχυση. Η συμφωνία με τον αριστερό μπακ Θοδωρή Παπαδόπουλο έχει επιτευχθεί και μένει ο ποδοσφαιριστής να φέρει το δελτίο του, προκειμένου να ανακοινωθεί επίσημα η απόκτησή του. Επίσης, στη Νίκη περιμένουν την απάντηση του Βέργου, ενώ εξετάζουν και τις περιπτώσεις άλλων ποδοσφαιριστών.

Συνδύασαν ποδόσφαιρο και αναψυχή
Με πολλά χαμόγελα και γεμάτοι ενθουσιασμό επέστρεψαν οι αθλητές της Ακαδημίας της Νίκης Βόλου που πήραν μέρος στο προπονητικό καμπ και τουρνουά ποδοσφαίρου της κατασκήνωσης Τσαφ Τσουφ στο Οφρύνιο της Καβάλας.
Οι «κυανόλευκοι» μετείχαν με δύο ομάδες ηλικιακής κατηγορίας παίδων και προπαίδων, έχοντας στην αποστολή αγόρια και κορίτσια, τα οποία συνόδευε ο προπονητής Θόδωρος Κατσαμόρας.
Οι νεαροί ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιρίστριες χάρηκαν με την ψυχή τους την δεκαήμερη περίπου διαμονή τους και αφού εξασκήθηκαν με προπονήσεις και παιχνίδια ποδοσφαίρου, ταυτόχρονα πήραν μια γεύση και από τις υπόλοιπες δράσεις της κατασκήνωσης όπως ιππασία, τένις, πιγκ πονγκ, αναρρίχηση, συνδυάζοντας τα φυσικά με πολλές βουτιές σε θάλασσα και πισίνα.
Οι ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιρίστριες της Νίκης Βόλου αποχαιρέτησαν τους καινούριους φίλους που έκαναν στη διάρκεια της παραμονής τους εκεί και αφού όλοι πήραν κύπελλο και μετάλλια για τη συμμετοχή τους, έδωσαν ραντεβού για το επόμενο καλοκαίρι.
Να σημειωθεί ότι η αποστολή της Νίκης κέρδισε κατά κράτος ακόμη και τη μάχη της… εξέδρας, αφού ο παλμός των παιδιών της στα συνθήματα και στα τραγούδια για την ομάδα τους, εντυπωσίασε τους πάντες.
Με ανακοίνωσή της η Ακαδημία της Νίκης εύχεται καλό καλοκαίρι σε όλο στον αθλητικό κόσμο και ανανεώνει το ραντεβού με τους αθλητές της στις αρχές του Σεπτεμβρίου.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Πρωταπριλιά

Την Δευτέρα 1 Απριλίου, αναμένεται να πιστωθεί η πρώτη δόση για το αγροτικό πετρέλαιο έτους…

7 Μαρτίου 2024

Ενέργειες Ζ. Μακρή και Σ. Περίσση για την δημιουργία τομέα ΕΚΑΒ στην Σκόπελο

Την επιτακτική αναγκαιότητα για την ίδρυση τομέα ΕΚΑΒ στη Σκόπελο, έθεσε, με επιστολή της, η…

7 Μαρτίου 2024

Έρχεται…

Έρχεται ειδική ρύθμιση, η οποία θα περιληφθεί στο υπό κατάρτιση νέο φορολογικό νομοσχέδιο, που θα…

7 Μαρτίου 2024

«Η ηγεσία στην εκπαίδευση είναι γένους θηλυκού» – Η Δ.Δ.Ε. Μαγνησίας διοργανώνει την 1η Διάσκεψη Στελεχών Εκπαίδευσης

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας διοργανώνει την 1η Διάσκεψη Στελεχών Εκπαίδευσης Δ.Δ.Ε. Μαγνησίας με αντικείμενο…

7 Μαρτίου 2024

Κιλελέρ

Την θυσία των κολίγων στο Κιλελέρ θα τιμήσουν, την Κυριακή 10 Μαρτίου (12μ), οι Θεσσαλοί…

7 Μαρτίου 2024

Συμμετοχή του Αχιλλοπούλειου Γυμνασίου και Γενικού Λυκείου Τσαγκαράδας στο 8ο Ευρωπαϊκό μαθητικό συνέδριο στη Γαλλία

Με ιδιαίτερη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή διασχολικής ομάδας μαθητών και μαθητριών του Αχιλλοπούλειου Γυμνασίου και…

7 Μαρτίου 2024