Αθλητισμός

Αναπτυξιακό τουρνουά χάντμπολ με τη συμβολή του Κενταύρου Αγριάς

Την Πέμπτη 29/2 και την Παρασκευή 1/3 το κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ γέμισε από μαθητές δημοτικών σχολείων της πόλης. Διοργανώθηκε  και φέτος το αναπτυξιακό τουρνουά χειροσφαίρισης, το οποίο φιλοξένησε πάνω από 300 παιδιά που είχαν την δυνατότητα να γνωρίσουν τα μυστικά του χάντμπολ και να προάγουν την δουλειά που ήδη γίνεται από τους γυμναστές στις σχολικές μονάδες τους.

Όπως ήταν φυσικό, ο μοναδικός εκπρόσωπος του αθλήματος στην Θεσσαλία, η Α.Γ.Ε Κένταυρος Αγριάς Βόλου, δεν ήταν δυνατόν να μην ανταποκριθεί στο κάλεσμα για αρωγή.

Το τουρνουά οργανώθηκε από την Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (ΟΕΣΑΔ) Μαγνησίας  με την συμβολή του υπεύθυνου φυσικής αγωγής σχολικών αγώνων Χρήστου Λιάγκα, ο οποίος αποτελεί φίλο του αθλήματος και πάντα στηρίζει ενέργειες που προωθούν την χειροσφαίριση. Σκοπός της διοργάνωσης είναι να αναπτύξει το χάντμπολ στις αναπτυξιακές ηλικίες και να προσφέρει μία ξεχωριστή εμπειρία στους νεαρούς αθλητές με την συμμετοχή τους. Το τουρνουά ήταν υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος (ΟΧΕ) την οποία εκπροσώπησε ο προπονητής Γιάννης Τσιάπας.

Η ομάδα της πόλης μας βοήθησε στην διοργάνωση της διήμερης εκδήλωσης τόσο οργανωτικά όσο και υλικά. Και τις δύο μέρες ο προπονητής της ακαδημίας Θοδωρής Παπαδόπουλος μαζί με τον τεχνικό διευθυντή Γιάννη Αθανασαράκη και με την συμβολή των αθλητών του συλλόγου Άγγελου Καλαποδά, Παναγιώτη Μησιρλίδη, Κυριάκο Καρατοσίδη και Δημήτρη Κασσαβέτη πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους για την ομαλή έκβαση των αγώνων. Εκτός των άλλων, ο σύλλογος της Μαγνησίας είχε μεριμνήσει για την διαμόρφωση του χώρου αλλά και για τον παροχή του απαραίτητου εξοπλισμού. Τέλος, η Καρακατσάνης Α.Ε πρόσφερε ακόμα μια φορά πλήθος νερών και χυμών καλύπτοντας τις ανάγκες των μικρών μαθητών.

 

Εγγραφές στον Κένταυρο

Οι εγγραφές στην Ακαδημία του Κενταύρου συνεχίζονται για αγόρια και κορίτσια που επιθυμούν να γνωρίσουν τον «κόσμο» του χάντμπολ. Οι προπονήσεις  γίνονται στο ΕΑΚ του Βολου κάθε Δευτέρα 20.30-21.30 και Πέμπτη 20.30-21.30, ενώ κάθε Σάββατο (13.00-14.00)  διεξάγονται στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου Γυμνασίου Βόλου. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι: 6974914309 (Παπαδόπουλος Θοδωρής προπονητής) και 6977046009 (Βαλκαμελής Γιώργος γενικός αρχηγός).

Share

Πρόσφατα άρθρα

Το Fashion City Outlet γιορτάζει την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας με έξτρα έως -20% στις outlet τιμές!

Το Fashion City Outlet γιορτάζει την ημέρα της γυναίκας με έξτρα 20% στις τιμές outlet…

7 Μαρτίου 2024

Στη “μάχη” των “16” του Κόνφερενς Λιγκ Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

Στη «μάχη» της φάσης των «16» του Κόνφερενς Λιγκ ρίχνονται σήμερα Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ. Οι…

7 Μαρτίου 2024

Επιμόρφωση

Επιμόρφωση των εκπαιδευτικών σε θέματα Πρώτων Βοηθειών πραγματοποιήθηκε στο 1ο Γυμνάσιο Αλμυρού. Οι νοσηλεύτριες του…

7 Μαρτίου 2024

Απορρίφθηκε η ένσταση της μειοψηφίας για να εκπέσει ο δήμαρχος Βόλου

Από τον Δήμο Βόλου, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: Από το Διοικητικό Πρωτοδικείο Βόλου (τμήμα εκλογικών…

7 Μαρτίου 2024

Στον Περιφερειάρχη ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ – ΚΕΠΥ

  Τον πρόεδρο του Δ.Σ. του ΕΚΑΒ – ΚΕΠΥ κ. Νίκο Παπαευσταθίου δέχθηκε χθες περιφερειάρχης…

7 Μαρτίου 2024

Στην 3η θέση του Ομαδικού Πρωταθλήματος η Ακαδημία Σκακιστών Βόλου

Στην 3η θέση της κατάταξης στο Ομαδικό Πρωτάθλημα Θεσσαλίας (ΠΟΑ) τερμάτισε η Ακαδημία Σκακιστών Βόλου…

7 Μαρτίου 2024