Τοπικά

Οι ευχαριστίες, οι ευθύνες, η ήττα – Τι δήλωσαν Νταόπουλος-Βογιατζής

Από νωρίς το απόγευμα τα επιτελεία των δύο μονομάχων στη Μαγνησία , της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, έσπευσαν στα εκλογικά κέντρα τους για να παρακολουθήσουν τα εκλογικά αποτελέσματα. Οι εκλογές δεν ήταν «ντέρμπι» και το αποτέλεσμα ήταν προδιαγεγραμμένο.

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μαγνησίας κ. Νταόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του επισημαίνοντας ότι η Ν.Δ. έχει μεγάλη ευθύνη για το «αύριο». Ευχαρίστησε τους πολίτες που στήριξαν τη Ν.Δ. και τόνισε ότι όλοι περιμένουν από τη νέα Κυβέρνηση να ανταποκριθεί στις προσδοκίες. «Έχουμε μεγάλη ευθύνη», δήλωσε,

Από την πλευρά του ο κ. Βογιατζής , γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι μια αυτοδύναμη ΝΔ οφείλεται μεταξύ άλλων και στην επικοινωνιακή αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Εμείς ως ΣΥΡΙΖΑ κληθήκαμε να διαχειριστούμε τύχες χώρας σε μία δύσκολη στιγμή. Πάνω σε αυτό δεχθήκαμε επιθέσεις από αριστερές πολιτικές δυνάμεις ότι δήθεν συμπλέουμε με Ν.Δ. αλλά και από δεξιές δυνάμεις ότι διακατεχόμαστε από αριστερή ιδεοληψία. Μιλάμε για μικρομματική σκοπιμότητα. Σημαντικό στοιχείο, η ισχυρή παρουσία του κόμματος σε όλες τις αντίξοες συνθήκες, που αποτελεί ελπίδα για λαό και γι αυτά που ετοιμάζει η Ν.Δ. Ο κόσμος έχει ένα δίκιο στο εξής: Εμείς δεν είχαμε χρόνο μετά που βγάλαμε χώρα από μνημόνια να εφαρμόσουμε πολιτικές που θα ανακουφίσουν τον κόσμο. Θετικά νούμερα οικονομίας να μετασχηματιστούν στην τσέπη κάθε πολίτη. Ο κόσμος έβγαλε μία δυσαρέσκεια. Δεν θεωρώ ότι ψήφισε τα σκληρά μέτρα που εξήγγειλε η Ν.Δ. Εμείς υπήρξαμε επίσης αδύναμοι επικοινωνιακά και δεν είναι μόνο δική μας ευθύνη. Η καταγραφή της δύναμης που κάνουμε αυτή τη στιγμή εμπεδώνει δύο κύριες δυνάμεις στη χώρα. Πρέπει να αξιοποιήσουμε τη δύναμη που μας έδωσε ο κόσμος να ισχυροποιήσουμε αυτή τη σχέση με τον κόσμο και να κοιτάξουμε να αντιπαρατεθούμε σε καταστροφικές πολιτικές»

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το