Αθλητισμός

Οι ακαδημίες της Δάφνης Βόλου συμμετείχαν στο τουρνουά Respect Cup

Με γεμάτες τις βαλίτσες με εμπειρίες κι ενθουσιασμό επέστρεψαν οι μικροί αθλητές των Ακαδημιών ποδοσφαίρου της Δάφνης μετά τη συμμετοχή τους στο κορυφαίο τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου με τη συνδιοργάνωση της Ε.Π.Σ. Ανατολικής Αττικής που διεξήχθη στα Νότια Παράλια της Αττικής από 2 έως 5 Ιανουαρίου2019.
Η αποστολή της Ακαδημίας της Δάφνης με επικεφαλής τον Υπεύθυνο Ακαδημιών Μελέτη Γιούργα και με τον προπονητή Κώστα Παπαστεργίου, καθώς και τους συνοδούς-γονείς που ακολούθησαν φιλοξενήθηκαν σε ξενοδοχείο την Ανάβυσσο.
Οι μικροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν με τις Ακαδημίες μεγάλων Σωματείων όχι μόνο της Ανατολικής Αττικής αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας όπως με την ΠΑΕ Ατρόμητος, ΓΣ Πανιώνιος, τις Σχολές Ολυμπιακού Πύργοθ, τη SPORTING CP ATHENS ACADEMY κι αρκετές άλλες Ακαδημίες που δεν έχουν αυτοσκοπό τη νίκη και την προσωπική προβολή, αλλά την ψυχαγωγία και την εκπαίδευση των παιδιών μέσα από τον παιδικό αθλητισμό.
Αξιοσημείωτη είναι και η στήριξη των γονέων που συνόδευσαν την αποστολή στις προσπάθειες των αθλητών που αγωνίστηκαν ακούραστα τέσσερις ημέρες σε διάφορα γήπεδα της Ανατολικής Αττικής με αντίξοες καιρικές συνθήκες αλλά με πολλή αγάπη κι ενθουσιασμό για τα παιχνίδια.
Έτσι, με τη λήξη του τουρνουά η Ακαδημία της Α.Ο. Δάφνη Βόλου έδωσε αμοιβαία υπόσχεση στις Ακαδημίες με τις οποίες αγωνίστηκε για αθλητικές συναντήσεις στο εγγύς μέλλον όχι μόνο στην Αθήνα αλλά και στο Βόλο.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το