Τοπικά

Ο υφυπουργός Στ. Πιτσιόρλας σήμερα στον Βόλο

Με επίσημο ομιλητή τον υφυπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, κ. Στέργιο Πιτσιόρλα, πραγματοποιείται σήμερα η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος (ΣΒΘΚΕ), στην Αίθουσα ERGON SHOWGROUND, στο Συγκρότημα Τσαλαπάτα.
Επίσημος προσκεκλημένος ομιλητής είναι ο υφυπουργός Οικονομίας κ. Στ. Πιτσιόρλας, που αναμένεται να αναφερθεί στις πρωτοβουλίες και στις δράσεις της κυβέρνησης, που αφορούν στην επιχειρηματικότητα. Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί και θα παρευρεθούν εκπρόσωποι της κυβέρνησης, εκπρόσωποι των Νομών της περιφέρειας ευθύνης του Συνδέσμου στο Κοινοβούλιο, εκπρόσωποι των επικεφαλής Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδος, πρόεδροι των Περιφερειακών Βιομηχανικών Οργανώσεων της χώρας, εκπρόσωποι των Οικονομικών και Παραγωγικών Φορέων και εκπρόσωποι της Δημόσιας Διοίκησης, των Τραπεζών και των Στρατιωτικών Αρχών. Της ανοιχτής Γενικής Συνέλευσης θα προηγηθεί η κλειστή Γενική Συνέλευση των μελών του Συνδέσμου.
Η ανοιχτή συνέλευση θα αρχίσει στις 8 μ.μ.με χαιρετισμό του προέδρου της Γ.Σ., ενώ ακολουθεί χαιρετισμός εκπροσώπου του ΣΕΒ κ.Κ.Μπίτσιου, ομιλία της προέδρου του ΣΒΘΚΕ, κας Ελένης Κολιοπούλου. Στη συνέχεια θα παρουσιαστούν οι επιτυχημένες δράσεις των «ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ» και «KNAUF AQUAPANEL». Θα ακολουθήσει ομιλία του υφυπουργού Οικονομίας & Ανάπτυξης, κ. Στέργιου Πιτσιόρλα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το