Ελλάδα

Ο «Yeyo», ο «Lori» και ο «Αντρίκος»: Ποια είναι η συμμορία που έδωσε ναρκωτικά στη 16χρονη και την έστειλε στη ΜΕΘ

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική είναι στην κατάθεση της η μητέρα του φίλου της 16χρονης κοπέλας που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ μετά από χρήση ναρκωτικών ουσιών, τις οποίες της χορήγησαν τρία συγκεκριμένα πρόσωπα.

Η 40χρονη γυναίκα και μητέρα του φίλου της 16χρονης, ανέφερε στην αστυνομία ότι όταν ο γιος της ξεκίνησε να κάνει παρέα μαζί τους, άλλαξε άρδην και η συμπεριφορά του. Η μητέρα του αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά και προσπάθησε να παρέμβει, προκειμένου να διαπιστώσει εάν ο γιος της επηρεάζεται από τρίτα πρόσωπα, κάτι που είχε υποψιαστεί από την αρχή.

«Σπρώχνουν» πολλά ναρκωτικά

Όταν άρχισε να ερευνά τις συνομιλίες του σε Facebook και Instagram κατάλαβε ότι ο γιος της είχε μπλέξει άσχημα. Αρκετές απ’ αυτές τις συνομιλίες αφορούσαν σε διακίνηση ναρκωτικών, κάτι που της επιβεβαίωσε έπειτα και ο γιος της, αναφέροντας μάλιστα τα προσωνύμια τριών ατόμων, του «Yeyo», του «Lori» και του «Αντρίκου», λέγοντας της χαρακτηριστικά πως αυτοί οι τρεις «σπρώχνουν» πολλά ναρκωτικά, ειδικά ο πρώτος.

Ο «Yeyo» που στο λεξικό της slang σημαίνει κοκαΐνη, διακινούσε κυρίως κάνναβη και στο διαμέρισμα στον Βύρωνα, εκτός από κάνναβη που ο ίδιος είχε φέρει, υπήρχε και μεθαδόνη.

Φοβάται να καταθέσει στις αρχές

Η μητέρα του φίλου της 16χρονης, του ζήτησε να πάει στην αστυνομία και να πει όσα γνωρίζει, όμως εκείνος αρνήθηκε καθώς φοβάται μήπως τον βρουν μετά και του κάνουν κακό. Το συγκεκριμένο βράδυ, ο ίδιος αποχώρησε από το διαμέρισμα όταν εμφανίστηκαν τα τρία παραπάνω πρόσωπα μαζί με δυο ακόμη, την «Αντζελίνα» και τον Β.

Το επόμενο μεσημέρι ο πατέρας της 16χρονης κάλεσε την μητέρα του φίλου της και της είπε ότι η κόρη του νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ζητώντας παράλληλα να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες για όσα συνέβησαν μέσα στο διαμέρισμα στο Βύρωνα.

Σημειώνεται ότι όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα στην υπόθεση, έχουν διαγράψει τα προφίλ τους στο Instagram ώστε να δυσκολέψουν το έργο των Αρχών να ανακτήσουν τις επίμαχες συνομιλίες που αναφέρονται στη διακίνηση ναρκωτικών.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το