Τοπικά

Ο Βόλος υποδέχεται το πρώτο κρουαζιερόπλοιο του 2021 – Θερμομέτρηση των επιβατών στον προβλήτα υποδοχής

Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο για το 2021, θα υποδεχτεί αύριο ο Βόλος και ο Οργανισμός Λιμένος.
Πρόκειται για το κρουαζιερόπλοιο «EUROPA 2» σημαίας Μάλτας, που θα καταπλεύσει αύριο, Παρασκευή 28 Μαΐου 2021 και ώρα 08:00, στο Λιμένα Βόλου, προερχόμενο από τον Πειραιά, με 316 επιβάτες και 325 άτομα πλήρωμα. Στο πλοίο επιβαίνουν τουρίστες κυρίως από Γερμανία και Αυστρία και θα παραμείνει στο Λιμένα του Βόλου για 12 ώρες. Το κρουαζιερόπλοιο θα αποπλεύσει στις 20:00, με προορισμό τη Νήσο Ρόδο.
Ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές έχει λάβει όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα, για την ασφαλή υποδοχή των επιβατών στην πόλη.
Εφαρμόζοντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα η Διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Βόλου, είναι έτοιμη να υποδεχτεί το σύνολο των κρουαζιερόπλοιων που αναμένεται να καταπλεύσουν τη φετινή σεζόν στο λιμάνι, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της κρουαζιέρας, με την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών.
Στον προβλήτα υποδοχής, οι επιβάτες θα θερμομετρούνται, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα, ενώ σε πιθανό κρούσμα COVID19, ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου, είναι έτοιμος να ανταποκριθεί σε συνεργασία με τις αρμόδιες Αρχές, βάσει εγκεκριμένου σχεδίου που υπάρχει γι αυτές τις περιπτώσεις.
Ο Οργανισμός Λιμένος, υπέγραψε σύμβαση με το Αστικό ΚΤΕΛ για τη μεταφορά επισκεπτών από τον σταθμό υποδοχής επιβατών κρουαζιεροπλοίων έως την πύλη της λιμενικής εγκατάστασης κι αντίστροφα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το