Πολιτισμός

Ο Tye Sheridan, καλεσμένος στο νέο επεισόδιο του Argo Talks

 

Σε συνέχεια των έξι πρώτων επεισοδίων της νέας πλατφόρμας «Argo Talks» που φιλοξενεί μερικούς από τους πιο καταξιωμένους καλλιτέχνες παγκοσμίως, όπως οι Matthew McConaughey, Joe Russo, Nia Vardalos, Phedon Papamichael, Fisher Stevens και Barbara Broccoli, σειρά έχει ο διάσημος ηθοποιός Tye Sheridan, ο οποίος μέσα από τη συνέντευξή του, μας μιλάει για τα πρώτα του βήματα στη βιομηχανία, τα επιχειρηματικά του σχέδια, καθώς και αξιομνημόνευτες εμπειρίες από τις πολυάριθμες συνεργασίες του.
Ανυπομονώ να έρθω στην Ελλάδα και ελπίζω αυτή η συζήτηση να καταφέρει να εμπνεύσει κάποιον εκεί έξω (Tye Sheridan).
Ο Tye Sheridan γεννήθηκε στις 11 Νοεμβρίου 1996 στην Παλαιστίνη του Τέξας. Το Variety γρήγορα τον κατονόμασε ως ένα από τα πιο περιζήτητα νεαρά ταλέντα του Χόλιγουντ στη λίστα του «10 ηθοποιοί που πρέπει να παρακολουθήσετε».
Πραγματοποίησε το ντεμπούτο σε ηλικία 15 ετών στην ταινία του Terrence Malick, «The tree of life», αφού επιλέχθηκε ανάμεσα σε περίπου 10.000 άτομα. Πρωταγωνίστησε στην ταινία του Steven Spielberg, «Ready Player One» (2018) ως Wade Watts, όπως επίσης και ως νεαρός Cyclops / Σκοτ Σάμερς στο «X-Men: Apocalypse» (2016) και στο «X-Men: Dark Phoenix» (2019). Πρωταγωνίστησε επίσης στις ταινίες «The Mountain» (2018), «Friday’s Child» (2018) & «The Night Clerk» (2020).
Κέρδισε το βραβείο Marcello Mastroianni 2013 στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας για την ερμηνεία του στο «Joe» (2013). Αργότερα την ίδια χρονιά, αναγνωρίστηκε από πολλούς κριτικούς κινηματογράφου για τον ρόλο του στο «Mud» (2012). Έλαβε και υποψηφιότητα στα Critics Choice το 2014 για τον καλύτερο νεαρό ηθοποιό, ενώ τιμήθηκε και με το βραβείο Robert Altman 2014 στα Independent Spirit Awards.
Περισσότερες πληροφορίες για το Argo Talks και τα όλα τα διαθέσιμα επεισόδια μπορείτε να βρείτε στα links: Official Website: https://www.argotalks.com/, FilmFreeway Page: https://filmfreeway.com/ArgoFilmFest, Social media: FB: www.facebook.com/argotalks, IG: www.instagram.com/argotalks, TW: https://twitter.com/ArgoTalks88033 , TikTok:: www.tiktok.com/@argotalks/.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Έργα αναβάθμισης- επέκτασης στο αεροδρόμιο Νέας Αγχιάλου προβλέπει η Μ.Π.Ε.- Θετική γνωμοδότηση του Δ.Σ. Αλμυρού

Ομόφωνα θετικά γνωμοδότησε το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμυρού επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) του Κρατικού…

4 Απριλίου 2024

Κλοπές γεωργικού εξοπλισμού στον Δήμο Ρήγα Φεραίου

  Σε μάστιγα έχει εξελιχθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ρήγα…

4 Απριλίου 2024

Βραβείο μαθητικού εντύπου στο 1ο ΓΕΛ Βόλου

  Το βραβείο σχολικού μαθητικού εντύπου που καλλιεργεί τη φιλαναγνωσία στον πανελλήνιο διαγωνισμό του ελληνικού…

4 Απριλίου 2024

Ο Δήμος Βόλου για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων

Ο Δήμος Βόλου και το Τμήμα Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων συντροφιάς με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα…

4 Απριλίου 2024

Εκδρομή Γυμνασίου Αργαλαστής

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 ημερήσια εκδρομή του Γυμνασίου Αργαλαστής. Πρώτη στάση η 111…

4 Απριλίου 2024

Έρευνα Επιμελητηρίου Μαγνησίας για αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου – Το 93% επιβατών θέλουν να έρθουν ξανά για διακοπές

Ενδιαφέροντα συμπεράσματα για το προφίλ των επισκεπτών από τις αφίξεις στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου…

4 Απριλίου 2024