Τοπικά

Ο Σύλλογος Γονέων ΕΕΕΕΚ Βόλου ευχαριστεί τον ΟΛΒ για τη δωρεά του και συνεχίζει τον αγώνα του για να συγκεντρωθούν 95.000 ευρώ

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων των Μαθητών του ΕΕΕΕΚ Βόλου (Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης) ευχαριστούν θερμά το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Λιμένος Βόλου Α. Ε. για τη χορηγία ύψους 60.000 Ευρώ προκειμένου να αγοραστεί καινούριο, ειδικά διαμορφωμένο σχολικό λεωφορείο για τη μετακίνηση των μαθητών του Σχολείου.
Ευχαριστεί επίσης θερμά και όλους τους συμπολίτες  που συνεισέφεραν μέχρι τώρα το κατά δύναμιν και στήριξαν ποικιλότροπα την επίτευξη του στόχου αυτού.

Σε ανακοίνωση του ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων των Μαθητών του ΕΕΕΕΚ Βόλου επισημαίνει:

«Οι ενέργειες και οι προσπάθειες θα συνεχιστούν μέχρι τη συγκέντρωση όλου του απαιτούμενου ποσού, το οποίο τελικά θα προσεγγίζει τις 95.000 Ευρώ συνολικά (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ), σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα αγοράς. Ως γονείς και κηδεμόνες παιδιών με αναπηρία αισθανόμαστε βαθιά ευγνωμοσύνη και ικανοποίηση για την έμπρακτη εκδήλωση της αλληλεγγύης και της κοινωνικής ευαισθησίας φορέων και προσώπων της πόλης μας και είμαστε αισιόδοξοι ότι σύντομα το σχολικό λεωφορείο θα μετακινεί τους μαθητές του ΕΕΕΕΚ Βόλου, μέσα από πλήθος προγραμμάτων και δράσεων, προς την ομαλή κοινωνική και επαγγελματική τους ένταξη».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το