Τοπικά

Ο σεφ Λευτέρης Λαζάρου μαγείρεψε στην Λάρισα …ψάρια μεγαλωμένα με φροντίδα

DSC_1033s

Καταναλωτές και επαγγελματίες του κλάδου εστίασης, σεφ, σπουδαστές μαγειρικής, γονείς και κηδεμόνες, παρακολούθησαν τις ενημερωτικές εκδηλώσεις που υλοποίησε στη Λάρισα η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Enterprise Greece, στο πλαίσιο προγράμματος που χρηματοδοτείται από την ΕΕ και το επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αλιείας 2007.

DSC_0880s

Στις εκδηλώσεις αυτές, οι οποίες εντάσσονται στο πλαίσιο της δράσης “Ψάρια μεγαλωμένα με φροντίδα”, συμμετείχε ο αναγνωρισμένος Έλληνας σεφ Λευτέρης Λαζάρου, ο οποίος μίλησε σε γονείς μαθητών, όπως επίσης σε επαγγελματίες της εστίασης και σεφ, για τη σημασία των ευρύαλων μεσογειακών ειδών (τσιπούρα – λαβράκι ιχθυοκαλλιέργειας) στο πλαίσιο μίας ισορροπημένης και υγιεινής διατροφής για μικρούς και μεγάλους και μαγείρεψε μαζί τους …ψάρια μεγαλωμένα με φροντίδα.

DSC_1082s

DSC_1334s

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το