Καταναλωτές και επαγγελματίες του κλάδου εστίασης, σεφ, σπουδαστές μαγειρικής, γονείς και κηδεμόνες, παρακολούθησαν τις ενημερωτικές εκδηλώσεις που υλοποίησε στη Λάρισα η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Enterprise Greece, στο πλαίσιο προγράμματος που χρηματοδοτείται από την ΕΕ και το επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αλιείας 2007.
Στις εκδηλώσεις αυτές, οι οποίες εντάσσονται στο πλαίσιο της δράσης “Ψάρια μεγαλωμένα με φροντίδα”, συμμετείχε ο αναγνωρισμένος Έλληνας σεφ Λευτέρης Λαζάρου, ο οποίος μίλησε σε γονείς μαθητών, όπως επίσης σε επαγγελματίες της εστίασης και σεφ, για τη σημασία των ευρύαλων μεσογειακών ειδών (τσιπούρα – λαβράκι ιχθυοκαλλιέργειας) στο πλαίσιο μίας ισορροπημένης και υγιεινής διατροφής για μικρούς και μεγάλους και μαγείρεψε μαζί τους …ψάρια μεγαλωμένα με φροντίδα.