Τοπικά

Ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Πορταριάς …παραποίησε τις θέσεις Μπέου για το νερό

ΜΠΕΟΣ

Ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Πορταριάς Ν. Ρηγώνης αναλαμβάνει την ευθύνη των προεκλογικών δεσμεύσεων της δημοτικής αρχής του Βόλου για το νερό και την άρδευση, με ανακοίνωσή του. Το προεκλογικό φυλλάδιο που έφερε το όνομα του Α. Μπέου και της παράταξή του, είναι δικό του δημιούργημα, όπως αναφέρει.

Από τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Πορταριάς, κ. Νικ. Ρηγώνη, που παραμένει στη θέση του παρά το γεγονός ότι αναλαμβάνει την ευθύνη της “παραποίησης” των θέσεων της παράταξης προεκλογικά, με την οποία διαφωνεί κάθετα στο θέμα της διαχείρισης των νερών έγινε συγκεκριμένα η ακόλουθη ανακοίνωση:

Αναφορικά με το θόρυβο που προκλήθηκε για το ζήτημα των νερών της Πορταριάς και τις θέσεις του Δημάρχου Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέου, οφείλω να διευκρινίσω ότι αυτές ήταν και παραμένουν σταθερές, γεγονός που κατ’ επανάληψη τον είχε φέρει σε διαφωνία με κατοίκους της περιοχής μας.

Το επίμαχο φυλλάδιο που κυκλοφόρησε απηχούσε, και απηχεί, τις προσωπικές μου θέσεις αλλά και τις θέσεις όλων των κατοίκων της κοινότητας Πορταριάς οι οποίες εκφράστηκαν και ψηφίστηκαν ομόφωνα κατά τη Γενική Συνέλευση της 23/12/2013 και δεν δεσμεύει την επίσημη θέση της Δημοτικής Αρχής.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το