Τοπικά

Ο Όμιλος Ηρακλής στηρίζει το «Μαζί για το Παιδί» – Ζωγραφιές ντύνουν δέκα οχήματα μεταφοράς σκυροδέματος

Ο Όμιλος Ηρακλής, συνεπής στη δέσμευσή του να δημιουργεί αξία για τα παιδιά και τους νέους, ενώνει τις δυνάμεις του με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» και συνεισφέρει ουσιαστικά στο κοινωνικό της έργο. Στο πλαίσιο του πολυσχιδούς προγράμματος του πυλώνα «Χτίζουμε μαζί για την κοινωνία» ο Όμιλος υποστηρίζει οικονομικά τα ιδρύματα της Ένωσης, ενώ παράλληλα υλοποιεί την πρωτότυπη πρωτοβουλία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης «Γυρίζουμε για καλό σκοπό».

Ειδικότερα, ο Όμιλος Ηρακλής κάλεσε τα παιδιά της Ένωσης «Μαζί για το παιδί» να ζωγραφίσουν την πόλη των ονείρων τους, συγκεντρώνοντας μ’ αυτόν τον τρόπο περισσότερες από 200 ζωγραφιές γεμάτες χρώμα και φαντασία. Ειδική επιτροπή καλλιτεχνών και εκπαιδευτικών ανέδειξαν τις 10 ζωγραφιές που «ντύνουν» επιλεγμένα οχήματα μεταφοράς σκυροδέματος από τον στόλο του Ομίλου Ηρακλής. Έτσι, ο Όμιλος δεσμεύεται να γίνει το όχημα του μηνύματος στήριξης της Ένωσης, «γυρίζοντας» στις γειτονιές της Αττικής. Τα οχήματα έχουν ήδη ξεκινήσει τις διαδρομές τους, μεταφέροντας όχι μόνο σκυρόδεμα, αλλά κι ένα ηχηρό μήνυμα αγάπης και ελπίδας.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που έχουμε δίπλα μας τον Όμιλο Ηρακλής, ο οποίος έχει αποδείξει έμπρακτα το υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης. Η πολυεπίπεδη συνεργασία μας εγκαινιάζεται με την ξεχωριστή δράση «Γυρίζουμε για καλό σκοπό», που δίνει χρώμα στην πόλη μας και ταξιδεύει το μήνυμα υποστήριξης των παιδιών και των οικογενειών της Ένωσης που έχουν ανάγκη», δήλωσε η κ. Αλεξάνδρα Μαρτίνου, πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».
Η κ. Εύη Ιωαννίδου, διευθύντρια επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του Ομίλου Ηρακλής, ανέφερε σχετικά: «Στον Όμιλο Ηρακλής αναζητούμε συνεχώς τρόπους να προσφέρουμε σε παιδιά και νέους που έχουν ανάγκη, καθώς και να συμβάλουμε στη δημιουργία προοπτικών για ένα καλύτερο αύριο. Μέσα από τη δράση «Γυρίζουμε για καλό σκοπό» χτίζουμε τα θεμέλια μιας γόνιμης συνεργασίας που εξυπηρετεί τον σκοπό αυτό. Σας καλούμε όλους να σταθείτε αρωγοί στην πρωτοβουλία αυτή και να αγκαλιάσετε το έργο της ένωσης «Μαζί για το Παιδί», γιατί όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά».
Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρωτοβουλία «Γυρίζουμε για καλό σκοπό» έρχεται να προστεθεί σε ένα σύνολο δράσεων που υλοποιεί ο Όμιλος Ηρακλής με έμφαση στη νέα γενιά, ενώ εντάσσεται στο πλαίσιο μιας ευρύτερης συνεργασίας που έχει αναπτύξει με την Ένωση «Μαζί για το παιδί».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το