Τοπικά

Ο ΟΛΒ σε παγκόσμιο συνέδριο για την κρουαζιέρα

Στις εργασίες του Παγκόσμιου Συνεδρίου για την κρουαζιέρα που διεξήχθη στη Μαδρίτη 1&2 Δεκεμβρίου 2020 υβριδικά, δηλαδή άλλοι σύνεδροι με φυσική παρουσία κι άλλοι μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας, συμμετείχε η πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Βόλου Βίκυ Μήτρου.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ηλεκτρονική σελίδα του ΟΛΒ, η κ. Μήτρου είχε την ευκαιρία να συμμετέχει σε διάφορες διαδικτυακές πλατφόρμες ενημέρωσης και συζήτησης με τις μεγαλύτερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον χώρο της υποστήριξης κι οργάνωσης κρουαζιέρας.
Όπως ανέφερε η κ. Μήτρου «με τα νέα δεδομένα τα οποία υπάρχουν, γίνεται μια επανεκκίνηση, αναθεωρώντας το παρελθόν και θέτοντας νέες βάσεις και στόχους για το μέλλον.
Μέσα από την υγειονομική κρίση που βιώνουμε, δημιουργούνται νέα ελκυστικά προϊόντα για την προσέλκυση νέων πελατών και προορισμών κι όλη η κοινότητα της κρουαζιέρας διατηρεί την αισιοδοξία της για το μέλλον.
Η ασφάλεια γίνεται η πρώτη προτεραιότητα για όλες τις εταιρείες, δημιουργούνται νέες τάσεις με κριτήριο τον πελάτη, ενώ τα υγειονομικά πρωτόκολλα λόγω των συνθηκών αυστηροποιούνται για όλους τους ταξιδιώτες, προσωπικό και εξωτερικούς συνεργάτες.
Ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου, παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις, διεκδικώντας για την πόλη και το λιμάνι το μερίδιο που του αναλογεί» προσέθεσε η ίδια.

Οικονομική ενίσχυση Ιδρυμάτων
Στο μεταξύ, Συλλόγους και Ιδρύματα της περιοχής θα ενισχύσει οικονομικά ενόψει και της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων ο Οργανισμός Λιμένα Βόλου μετά από σχετικά αιτήματα, σύμφωνα με αποφάσεις που υπέγραψε ο διευθύνων σύμβουλος κ. Σωκρ. Αναγνώστου, οι οποίες αναρτήθηκαν στη «Διαύγεια». Το ποσό των 650 ευρώ θα δοθεί στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ», για την ενίσχυση του κοινωνικού έργου στις οικογένειες και τα παιδιά με καρκίνο. 1.000 ευρώ θα δοθούν στο Ίδρυμα «Άσπρες Πεταλούδες» για την ενίσχυση του έργου και των σκοπών του με στόχο τη διασφάλιση των απαραίτητων συνθηκών αξιοπρεπούς διαβίωσης των 50 ατόμων που φιλοξενεί. Τέλος, το ποσό των 1.000 ευρώ θα δοθεί στο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα «Ορφανοτροφείο Βόλου», για την ενίσχυση των δράσεών του που σκοπό έχουν την όσο καλύτερη προσφορά στα παιδιά του Ιδρύματος.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το