Αθλητισμός

Ο Ο.Υ.Κ.Β. έμεινε εκτός τελικής φάσης στο πρωτάθλημα πόλο μίνι παίδων

Στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας «Βασίλης Πολύμερος» φιλοξενήθηκαν οι αγώνες του 4ου ομίλου για την ημιτελική φάση του πρωταθλήματος πόλο μίνι παίδων (γεν. το 2006 και νεότεροι). Ο Ο.Υ.Κ.Β. πήρε την 3η θέση, που όμως δεν ήταν αρκετή για να του δώσει πρόκριση στα τελικά (19-21 Ιουλίου). Τα δύο εισιτήρια κατέληξαν στη Ν.Ε. Λάρισας και τον Ν.Ο. Πατρών.
Έξι ήταν οι ομάδες που διεκδίκησαν την παρουσία τους στην τελική φάση, με τον Ο.Υ.Κ.Β. να προσπαθεί για το καλύτερο και να έχει ως απολογισμό τρεις νίκες και δύο ήττες. Την Παρασκευή οι «μικροί» του βολιώτικου συλλόγου ηττήθηκαν με 20-8 από την πολύ δυνατή ομάδα της Ν.Ε. Λάρισας. Όμως το Σάββατο έκαναν το «δύο στα δύο». Αρχικά επιβλήθηκαν του Ν.Ο. Λάρισας με 15-8 και στη συνέχεια «βούλιαξαν» τον Νηρέα Λαμίας με 21-2. Χθες έχασαν με 21-6 από τον Ν.Ο. Πατρών, ενώ ολοκλήρωσαν θετικά την φετινή τους παρουσία επικρατώντας με 7-5 του Ν.Ο. Καβάλας.
Σε αυτή την ημιτελική φάση τον Ο.Υ.Κ.Β. κοουτσάρισε ο Θωμάς Μεφσούτ που χρησιμοποίησε 16 λιλιπούτειους πολίστες. Αυτοί είναι οι: Δημήτρης Μοναστηριώτης, Νίκος Τούλιας (τερματοφύλακες), Θανάσης Βασιλούδης, Παναγιώτης Γλούμης, Χρήστος Κανάκης, Γρηγόρης Ρουμελιώτης, Σωτήρης Ρουμελιώτης, Συμεών Μυλωνάς, Βασίλης Καβούρας, Μιχάλης Μαρσουβανίδης, Θανάσης Παπαδημητρίου, Κωνσταντίνος Ζεμπέογλου, Ιωάννης Κουρκούβελος, Βασίλης Κυριαζής, Ναθαναήλ Πανίδης, Θανάσης Παπαγιάννης.

Τα αποτελέσματα
Τα αποτελέσματα του 4ου ομίλου στο κολυμβητήριο της Νέας; Ιωνίας είναι τα κάτωθι: Ν.Ο. Καβάλας-Ν.Ο. Πατρών 4-24, Ν.Ο. Λάρισας-Νηρέας Λαμίας 12-1, Ν.Ε. Λάρισας-Ο.Υ.Κ.Β. 20-8, Ν.Ο. Πατρών-Νηρέας Λαμίας 33-2, Ο.Υ.Κ.Β.-Ν.Ο. Λάρισας 15-8, Ν.Ο. Καβάλας-Ν.Ε. Λάρισας 7-20, Νηρέας Λαμίας-Ο.Υ.Κ.Β. 2-21, Ν.Ε. Λάρισας-Ν.Ο. Πατρών 10-10, Ν.Ο. Λάρισας-Ν.Ο. Καβάλας 11-5, Ν.Ο. Πατρών-Ο.Υ.Κ.Β 21-6, Ν.Ο. Καβάλας-Νηρέας Λαμίας 12-6, Ν.Ε. Λάρισας-Ν.Ο. Λάρισας 11-5, Ο.Υ.Κ.Β.-Ν.Ο. Καβάλας 7-5, Νηρέας Λαμίας-Ν.Ε. Λάρισας 2-15, Ν.Ο. Λάρισας-Ν.Ο. Πατρών 1-17.

Η βαθμολογία
1. Ν.Ο. Πατρών 13
2. Ν.Ε. Λάρισας 13
3. Ο.Υ.Κ.Β. 9
4. Ν.Ο. Λάρισας 6
5. Ν.Ο. Καβάλας 3
6. Νηρέας Λαμίας 0

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το