Αθλητισμός

O Νίκος Τσεκούρας πρόεδρος στο νέο Δ.Σ. του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937

Σε σώμα συγκροτήθηκε η νεοεκλεγείσα διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937, στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Νοεμβρίου. Η συνεδρίαση έγινε στα γραφεία της ομάδας, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο .

ΠΡΟΕΔΡΟΣ : Τσεκούρας Νικόλαος
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : Χατζής Ιάσονας
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : Μουρτζίνος Δημήτριος
ΤΑΜΙΑΣ : Πέγιος Δημήτριος
ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : Ζάχος Πολυχρόνης
ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΦΟΡΟΣ : Μεταφτσής Αλέξανδρος
ΕΦΟΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ : Κυριακόπουλος Κυριάκος
ΜΕΛΟΣ : Ρούμπος Νικόλαος
ΜΕΛΟΣ : Στάμος Αναστάσιος

Σε κοινή δήλωση τους και οι εννέα εκλεγμένοι δηλώνουν αποφασισμένοι να δουλέψουν για την εμπέδωση της παρουσίας του Ολυμπιακού Βόλου ακόμη περισσότερο στη συνείδηση της αθλητικής κοινωνίας του Βόλο, να τηρήσουν όλες τις αρχές οι οποίες αναφέρθηκαν και στην κοινή δήλωση όλων των υποψηφίων πριν τις εκλογές, να σταθούν αντάξιοι της εμπιστοσύνης που έδειξαν τα μέλη του Συλλόγου που αθρόα προσήλθαν στη κάλπη, κάνοντας τη συμμετοχή πρωτόγνωρη στα χρονικά του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου. Επίσης να κινηθούν προς τη κατεύθυνση αξιοποίησης όλων όσων ήταν υποψήφιοι αλλά και όσων άλλων το επιθυμούν ώστε να αναδειχθεί η αθλητική πρωτοκαθεδρία της ομάδας και να εγγράψει ακόμη περισσότερα μέλη ώστε να ενισχυθεί η δυναμική του .
«Ο Ολυμπιακός του Βόλου μας , δεν συγχωνεύεται , δεν αλλάζει όνομα σήμα και η ιστορία του θα συνεχιστεί στα βάθη του χρόνου . Κλυδωνίζεται αλλά δεν πέφτει γιατί έχει γερά θεμέλια τους χιλιάδες φιλάθλους του που παρ΄ όλες τις αντιξοότητες στηρίζουν τον Σύλλογο» αναφέρεται σε σχετικά ανακοίνωση .

Φωτογραφία από goalpost.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το