Θ Plus

Ο Κουτσούμπας αποκαλύπτει πώς βγήκε το «Αυτοί είστε»

Στο πλατό της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού βρέθηκε το Σάββατο (01/04) ο Δημήτρης Κουτσούμπας. Ο Γ.Γ. του ΚΚΕ μίλησε για τις Αρχές του κόμματός του αλλά και για τις καθημερινές φράσεις που χρησιμοποιεί, κάποιες από τις οποίες, όπως το παροιμιώδες «Αυτοί είστε» από το βήμα της Βουλής, γίνονται viral, ενώ έκανε και τις προβλέψεις του για τις επερχόμενες εκλογές.

«Το εννοούσα για όλη την πολιτική τους, είναι μία έκφραση που χρησιμοποιώ και στην καθημερινή μου ζωή και μετά έγινε αυτό που έγινε. Το πήραν και έγινε πολύ γνωστό, viral», σημείωσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας ο οποίος αναφέρθηκε και σε άλλες iconic ατάκες του, όπως το ποίημα για τη «Λιβαδειά» αλλά και τα «φυντάνια».

Ο Γ.Γ. του ΚΚΕ αποκάλυψε και ένα άγνωστο περιστατικό σχετικά με την κόρη του όταν η τελευταία μοίραζε φυλλάδια του κόμματος στον δρόμο. Μία περαστική άρχισε να μιλάει άσχημα για τον πατέρα της, χωρίς να γνωρίζει ότι επρόκειτο για την κόρη του Δημήτρη Κουτσούμπα. Επιπλέον, ο πολιτικός συγκινήθηκε όταν είδε μία παλιά φωτογραφία όλης του της οικογένειας σημειώνοντας ότι, αρκετοί που βρίσκονταν στο καρέ δεν είναι πια στη ζωή.

Πώς βγήκε το εμβληματικό «αυτοί είστε»
Για την πιο διάσημη ατάκα του, το «αυτοί είστε», ο Δημήτρης Κουτσούμαπς εξήγησε ότι τού βγήκε αυθόρμητα, όσο παρακολουθούσε τις διαμάχες μεταξύ Μητσοτάκη και Τσίπρα στη Βουλή ενώ, στη συνέχεια, ανέφερε ότι «θα ήταν ένα Πρωταπριλιάτικο αστείο αν έλεγα ότι θα κυβερνήσω με τον Μητσοτάκη ή τον Τσίπρα». Ο πολιτικός αναφέρθηκε και στις επερχόμενες εκλογές, τονίζοντας ότι, «στις επόμενες εκλογές το ΚΚΕ θα είναι πιο δυνατό».

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας μίλησε και για το πρόσφατο ταξίδι του στη Γαλλία, και για τα γαλλικά του, τα οποία θυμάται ακόμα από το εξατάξιο Γυμνάσιο Λαμίας, όπου φοίτησε, χωρίς να κάνει φροντιστήριο.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το