Πολιτισμός

“Ο Καρυοθραύστης” για τους μικρούς φίλους στο Αχίλλειο

karyothraystis

Συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία το πρόγραμμα κινηματογραφικών προβολών ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά από τη Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ στο Κινηματοθέατρο Αχίλλειον. Στο πλαίσιο της προσπάθειας για αναβίωση του τόσο αγαπημένου για τους παλιότερους «ΣΙΝΕΑΚ» θα ζωντανέψει ο χώρος του κινηματογράφου όχι μόνο τα πρωινά της Κυριακής, αλλά λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος και τα πρωινά του Σαββάτου στις 11:30 καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών. Οι προβολές εντάσσονται στο πλαίσιο του εορταστικού προγράμματος του Δήμου Βόλου και της Διεύθυνσης Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ. H γενική είσοδος είναι ένα ευρώ ( 1€ )

Το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου θα προβληθεί η ταινία “Ο καρυοθραύστης”

Λίγα λόγια για την ταινία

Είμαστε στο 1920. Ένα 9χρονο κορίτσι, η Μαίρη, περνά τα Χριστούγεννα βαρετά στη Βιέννη μέχρι τη μέρα που ο θείος της φτάνει στο σπίτι με ένα μαγικό δώρο: έναν ξύλινο καρυοθραύστη! Ο θείος της τής εκμυστηρεύεται ότι αν ένα παιδί, την παραμονή των Χριστουγέννων, πιστέψει στα όνειρα του τότε αυτά μπορούν να πραγματοποιηθούν!

Έτσι, το βράδυ, ο μικρός Καρυοθραύστης με μαγικό τρόπο ζωντανεύει και την οδηγεί σε ένα μαγικό κόσμο όπου όλα τα χριστουγεννιάτικα παιχνίδια ζωντανεύουν. Εκεί, όμως, το φανταστικό βασίλειο του μικρού Καρυοθραύστη απειλείται από τον τυραννικό Βασιλιά των Ποντικιών και τη φθονερή μητέρα του και η Μαίρη ζει μια μοναδική περιπέτεια για τη σωτηρία του βασιλείου, που δε θα ξεχάσει ποτέ!

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το