Ελλάδα

Ο Γκλέτσος αποκαλεί ψεύτη τον Τσίπρα

gkletsos-apostolos-708

Σφοδρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα έκανε ο Απόστολος Γκλέτσος. Σε ανακοίνωση του κόμματός του, της Τελείας ο κ.Γκλέτσος κατηγορεί τον κ.Τσίπρα πως είναι ένας ακόμα πρωθυπουργός που λέγοντας ψέματα στους Έλληνες πήρε την εξουσία, αφού το μνημόνιο απλά άλλαξε όνομα και οι αγορές δεν χόρεψαν στο χορό του. Μάλιστα προχωράει έβα βήμα παρακάτω υποστηρίζοντας πως «η επιτυχία του θα είναι να δώσει ένα πιάτο φαΐ σε αυτούς που πεινάνε. Φανταζόμαστε με τη βοήθεια της κ. Γιάννας Δασκαλάκη και του κ. Γλίξμπουργκ».

Η ανακοίνωση της Τελείας

Απόψε έπεσαν οι μάσκες. Ο κ. Τσίπρας είναι ένας ακόμα πρωθυπουργός που λέγοντας ψέματα στους Έλληνες πήρε την εξουσία. Το μνημόνιο απλά άλλαξε όνομα και οι αγορές δεν χόρεψαν στο χορό του. Η σεισάχθεια δεν εφαρμόστηκε. Όλο το κακό έγινε για να ανέβει στην εξουσία. Από τις Βρυξέλλες μας είπε απόψε ότι το έργο και η επιτυχία του θα είναι να δώσει ένα πιάτο φαΐ σε αυτούς που πεινάνε. Φανταζόμαστε με τη βοήθεια της κ. Γιάννας Δασκαλάκη και του κ. Γλίξμπουργκ.

Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας απέναντι στη μεγάλη διαφθορά που ακόμα καλά κρατεί. Θα συνεχίσουμε για την αλλαγή, για πραγματική διαπραγμάτευση με την Ευρώπη για την παραγωγή πλούτου για το λαό μας. Παραγωγή πραγματικού πλούτου με τους τρόπους που έχουμε αναφέρει προεκλογικά και βρίσκονται στην ιστοσελίδα μας, με μια συμφωνία αλλαγής του νομικού πλαισίου, εντός της Ε.Ε.

Υ.Γ. 1 Άλλαξε ο Μανολιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς.
Υ.Γ.2   Ο κ. Τσίπρας και μέρος της Κυβέρνησής του δεν έχουν καταλάβει ακόμα τίποτα

Πηγή:iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το