Αθλητισμός

Ο Γ.Σ.Βόλου “Η Νίκη” για τις αποχωρήσεις αθλητών από το τμήμα υδατοσφαίρισης

Τάση φυγής από αθλητές διαφόρων ηλικιών του τμήματος υδατοσφαίρισης παρατηρείται μετά την παραίτηση του προπονητή των αγωνιστικών τμημάτων Δ. Μπλάνα, σύμφωνα με τον Γυμναστικό Σύλλογο Βόλου “Η Νίκη”.
Σε ανακοίνωσή του δηλώνει ότι στα πλαίσια αποφάσεων για το εν λόγω τμήμα, το Δ.Σ. του Συλλόγου στις 3 Σεπτεμβρίου αποφάσισε σε όσους επιθυμούν να αποχωρήσουν από το τμήμα και από το Σύλλογο της Νίκης Βόλου, μέχρι τη Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου να το δηλώσουν εγγράφως στη Γραμματεία του συλλόγου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συλλόγου:

“Το τμήμα θα συνεχίσει τη λειτουργία του με τα νέα δεδομένα όπως αυτά διαμορφωθούν.
Καλούμε τους γονείς των αθλητών που παραμείνουν στη δύναμη του Συλλόγου σε συνάντηση τη Τετάρτη 12/9/2018 και ώρα 20:00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στα γραφεία του συλλόγου.
Εγγραφές για το τμήμα υδατοσφαίρισης από Δευτέρα – Παρασκευή και ώρες 4 – 8 το απόγευμα στη Γραμματεία του τμήματος στο κολυμβητήριο «Β. Πολύμερος» στη Ν. Ιωνία. Πληρ. κα Βάσια
Η Νίκη Βόλου ως Σύλλογος σε λίγα χρόνια συμπληρώνει έναν αιώνα ζωής. Ήταν, είναι και θα είναι ο κορυφαίος σύλλογος της Μαγνησίας και ένας από τους παλαιότερους και ιστορικότερους της Ελλάδος. Κανένας αθλητής δεν ανήκει σε κανένα προπονητή, κανένα τμήμα δεν ανήκει σε κανένα παράγοντα”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το